MISMATCHING BED LINEN

SUNDAYS

 photo 1_zpspybk0xed.jpg
 photo 2_zpsvp9dmnr2.jpg photo 3_zpseggn7a4x.jpg
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Der er nok ikke noget bedre end søndage, hvor man absolut ingen planer har. Især efter en travl uge, så nyder jeg jo bare søndagens ro endnu mere. Hvad bruger I jeres søndag på? :-) Jeg har haft en langsom morgen med det, der nu hører til, og nu tror jeg, at jeg vil gå en lang tur i skoven med en sød veninde i den kølige, friske luft og bagefter nyde resten af dagen på sofaen og film i fjerneren med min bedre halvdel. Ha’ en dejlig dag! :-)

Translation: There’s nothing better than Sundays, where you’ve absolutely no plans. I especially enjoy the silence of Sundays even more after one more busy week. What are you doing today? :-) I’ve had a slow morning and now I think I’ll go for a long walk in the woods with a sweet friend and afterwards I’ll spend the rest of the day in the sofa with some movies with my better half. Have a lovely day! :-)

Tatiana.

2 COMMENTS

  • Jeg har brugt min søndag i selskab med min dejlige familie, hvor min kæreste og jeg var blevet inviteret til fastalavnshygge med katten af tønden, fastalavnsgodter og varm kakao, virkelig en hyggeligt søndag.
    Nu ligger jeg så på sofaen og slapper af og ser genudsendelser af ugens løb – lige som en søndag skal være :) hehe

    http://pernille-weidich.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MISMATCHING BED LINEN