WHITE, GOLD AND GREY

NEW IN: CHEAP GLASS BELL

 photo 11015257_10206227394913243_844944715_n_zps40sisuca.jpg
 photo 11020410_10206227394673237_202239461_n_zpsmbl83gcp.jpg

Forleden faldt jeg over dette tip hos den dygtige Frøken Overspringshandling. Hun havde været i TIGER og var faldet over denne fine glasklokke, og jeg tænkte straks, at jeg måtte gøre hende kunsten efter. Jeg gav kun en flad tyver for glasklokken, som, i følge emballagen, faktisk er beregnet til opbevaring af cupcakes. I finder den derfor i køkkenafdelingen i TIGER. Jeg synes klokken er rigtig fin, i dét jeg tænker at kunne bruge den til mange forskellige stillebens, overalt i min lejlighed, men i første omgang står den lige, og pryder på mit badeværelse. Nok ikke det mest praktiske at opbevare vatpinde i den, I know, men de ser så fine ud, pakket ind i både lyngbyvase og glasklokke :-D I hvert fald tak til Frøken  Overspringhandling for at dele tippet! I kan se hendes styling lige her ;-) Slutteligt vil jeg altså lige beklage den lidt grumsede billedkvalitet, som jeg håber I kan se igennem fingre med – mit kamera har tilsyneladende store problemer med at performe i modlys!

Translation: The other day I went by the talented Danish blogger Frøken Overspringshandling. She bought a very cute (and cheap) glass bell in the Danish concept store TIGER, which also exist in most west European countries. The bell only costs about 2,68 EUR, so I thought it would be stupid to not buy it, since I really like it. On the pictures above you see how I choose to style it in my bathroom :-) Just a litle tip from me to you!

Camilla Marie

5 COMMENTS

 • Frøken Overspringshandling

  Tak for deling af tippet – så fint med Lyngby vasen til vatpinde ;)
  Slap du med en 20’er?! Her i Kbh måtte jeg af med 40 kr. – jeg kunne jo have fået 2 :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Så lidt, det er mig der takker! Ja jeg betalte kun 20 kr. I Tiger i Vestergade i Odense :-) Hvor skørt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Må jeg spørge hvor og hvornår du købte den i Kbh? Har være Kbh N og der havde de den ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Jeg købte den i Odense, desværre :-) Men spørg frk. Overspringshandling, hun må have købt sin et sted i København :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Madsen

  Ih, tusind tak for tippet! Altid dejligt med nogle billige råd til at pifte boligen lidt op. Jeg er helt vild med Lyngby-vasen til vatpindene – det ser såå fint ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHITE, GOLD AND GREY