SMALL AND STYLISH STUDIO APARTMENT

MISMATCHING BED LINEN

 photo mis1_zpswrp1gs4x.jpg photo mis2_zpsyqjt8bf4.jpgSource: 1 / 2 / 3 / 4

Når det kommer til soveværelset, bliver jeg ret ofte inspireret af helt simple udtryk som disse. Jeg tror snart jeg må på jagt efter noget gråt sengetøj, for det ser altså ret fint ud og særligt når det også er mikset med et sæt hvidt eller lysegråt sengetøj. Er jeg den eneste, der får lyst til at være lidt rebelsk og prøve udtrykket af med to forskellige sæt sengetøj? :-D

Translation: When it comes to the bedroom I am often inspired by very simple looks like the ones above. I think I may find some grey bedlinen soon or maybe just one piece, since I think it looks quite stunning by mixing it with white bedlinen too? Am I the only one who need to try out the expression of those mismatching bedlinen?

Camilla Marie

8 COMMENTS

 • Stine

  Already there :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, nej. Jeg holder mig til ens sengetøj – det er sgu for grænseoverskridende på nuværende tidspunkt anyways hehe ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser nemlig så lækkert ud og skal helt sikkert også have fat på noget mere ensfarvet sengetøj :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  så vil jeg gerne anbefale det der hedder gäspa fra IKEA. Det er satinvævet bomuld og super lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   uh ej det må jeg lige tjekke ud! Tusind tak for tippet :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg er der også allerede..:) Gik igang med at skifte alt sengetøj ud til grå og lyseblå nuance sidste år..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SMALL AND STYLISH STUDIO APARTMENT