SUNDAYS

HOME OF SARA MEDINA LIND

 photo 15_zpsqnc18snd.jpg photo 13_zps5alofqmo.jpg photo 12_zpsqp37ll9t.jpg photo 16_zpsyuvj305u.jpg photo 11_zpsia9djsu3.jpg photo 17_zpsxgvauyak.jpg

Her til morgen faldt jeg over bloggen medinalind.com, som drives af freelance Art Director og fotograf Sara Medina Lind. Utrolig smukke billeder i lyse kontraster og lækre perspektiver – og så gør det, det kun bedre, at hun også har et godt øje for indretning. Billederne ovenover er af hendes eget hjem, som er inspireret af den monokrome stil. Hvis I er nysgerrige efter mere inspiration, så gør jer selv den tjeneste at tjekke hendes blog eller instagram ud! :-)

Translation: This morning i came across the blog medinalind.com, which is driven by freelance Art Director and Photographer Sara Medina Lind. Amazing pictures with bright contrasts and beautiful perspectives – and it only makes it even better, that she loves interior too. The pictures above are from her own home and as you can see, it’s inspired by the monochrome style. If you’re curious after more inspiration from Sara Medina Lind then do yourself the favor and check out her blog and instagram! :-) 

Tatiana.

3 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SUNDAYS