3. ADVENTS GIVE AWAY: MOODINGS

ETSY TIP: VINTAGE CHANEL POSTERS

 photo chan1_zps98d5ab38.jpg photo chan3_zpsabed30f2.jpg
I var mange, der var grønne af misundelse, da jeg tidligere på året viste et af mine hidtil bedste Ebay-fund. Jeg var nemlig heldig at finde nogle originale gamle Chanel reklamer, som var klippet ud af magasiner fra 40’erne og 50’erne. Desværre er den slags jo lidt sjælne, så jeg kunne ikke lige linke til en shop der forhandlede dem, men det kan jeg nu! Jeg faldt nemlig over denne sælger på Etsy, som sælger en lang række gamle reklameprint – herunder de smukke gamle Chanel reklamer. Det er dog ikke originale udklip, derimod trykt på papir, men det gør da absolut ingenting, for så kan man nemlig vælge posteren i op til A3 størrelse ;-) Priserne ligger fra 80 til 130 kr., alt efter størrelse, og portoen koster 80 kr. til Danmark. Sælgeren kører desuden i øjeblikket et tilbud, hvor man kan købe 3 for 2’s pris, hvilket da kunne være værd at benytte sig af :-) Nogle vil måske mene de er lidt tacky, men det synes jeg altså abolut ikke – jeg synes de er så cool og fulde af historie. Det handler blot om at style dem på den rigtige måde, som Nina fra bloggen Stylizmo eksempelvis har gjort på nedenstående billeder, hvor hun har valgt at pryde sit walk-in closet med sådan en fin plakat. Hvis man ikke lige står og har et walk-in closet at hænge dem i, synes jeg også, at de er særlig fine som dekoration på badeværelset, hvor jeg har valgt at hænge en af mine op :-)

Translation: I found these old and pretty Chanel advertisements on Etsy the other day. Some may think they are tacky, but I think they are so cool – it’s just a matter of how to style them. Nina from the blog Stylizmo, has chosen to decor her walk-in closet with such a poster, but if you don’t have a walk-in I think that are especially adorable to use as doctor in the bathroom.

 photo chan2_zps4dbaee95.jpgSource: Stylizmo

Håber I kunne bruge tippet :-)

Camilla Marie

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

3. ADVENTS GIVE AWAY: MOODINGS