MOST READ: 2014

BATHROOM STILL LIFE

 photo bad2_zpse4edd0be.jpg  photo bad1_zps7061a6f8.jpg photo bad5_zps5a53eb0f.jpg photo bad4_zpsf41cfdf6.jpg photo bad3_zpsd0133b96.jpg
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Jeg synes let, at badeværelser kan blive lidt for kliniske i udtrykket, da det jo ikke er det rum, man har flest nipsting i. Heldigvis skal der ikke så meget til for at sætte en hyggelig stemning selv der, for her gælder det det små detaljer. Man kan f.eks. lave en lille opstilling på et fad, med de parfumer og cremer man bruger mest eller placere en taburet med en plante eller et par håndklæder på. Derudover synes jeg, at duftlys er virkelig fine på badeværelset og når de er brændt ned, kan man med fordel bruge dem til opbevaring af vatpinde. Desuden er jeg også ret pjattet med idéen om at opbevare toiletpapiret på en synlig både, som f.eks. i en trådkurv, som det ses på billedet ovenfor.

Håber I kunne lide det og tilbage er der ellers blot at ønske jer alle et rigtig godt nytår! :-)

Translation: Decorating the bathroom is all in the detail and I think it’s not that much it takes to make even the bathroom a room of cosy atmosphere. I have gathered some suggestions on how to and it’s everything from storing the toilet paper in a nice visually way to the use of scented candles and a small fad with some of your favorite perfumes and creams. And for the record, plants are always a good idea in any room you’re decorating!

Hope you liked it! We wish you all a happy new year :-)

Camilla Marie

   

12 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MOST READ: 2014