NETTO: FÅ DE GODE TILBUD FØRST OG VIND 5.000 KRONER

AESTHETICS FOR THE BATHROOM

 photo 1_zps34d08be3.jpg

Jeg anede ikke, at en holder til toiletpapir kunne være så flot. Dem, som Mette viste jer her er også ret flotte, men den her fra Ferm Living er jo decideret smuk. Det synes jeg i hvert fald, at den er. Det er så lækkert, når funktionalitet og æstetik går hånd i hånd og jeg håber, at vi kommer til at se meget mere af det i fremtiden. Især til badeværelset. Det er altså bare ikke verdens mest spændende rum. Ferm Living har kombineret det populære messing og klassiske egetræ, hvilket tilfører toiletpapirsholderen et moderne udtryk, som vil pynte de flestes badeværelser. Bare lige for at sætte prikken over i’et, så er der også en fin, fin, fin håndklædeholder! Er I mon også betaget af lidt æstetik til badeværelset eller synes I bare det er fjollet? :-)

Translation: I really like the toilet paper holders, which Mette showed you here, but I didn’t know that a toilet paper holder could be decidedly beautiful like this one from Ferm Living. I love it, and there is nothing better than when functional design has an aesthetic touch, and I hope we will see much more of this in the future. Especially to the bathroom. It is just not the most exiting room. Just to put the icing on the cake, Ferm Living have also designed a nice towel hanger! Am I crazy or are you also captivated by a little aesthetics for the bathroom? :-) 

Tatiana.

Indlægget indeholder affiliate-links. 

10 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NETTO: FÅ DE GODE TILBUD FØRST OG VIND 5.000 KRONER