AND THE WINNER IS..

2. ADVENTS GIVE AWAY: FROH & FRAU

 photo frohfraumedskrift_zps20b0c9df.jpg

 Reol – IKEA | Love life & family poster card  – Bodie & Fou| Loftlampe – IKEA | Lyskæde – Konstmide (similar here) | Bord – Sinnerup | Stole – Eames DSR | Lysestage – byLassen | Bordlampe – &Tradition | Lammeskind – ILVA

Så blev det allerede 2. søndag i advent, og det betyder selvfølgelig, at vi er klar med endnu en advents give away. Denne gang har I muligheden for at vinde to valgfrie plakater fra Froh & Frau, som er et brand vi holder meget af, og som I, ved flere lejligheder, har set på bloggen – eks. her, her og her. Froh & Frau designer de fineste naivistiske plakater i et udvalg bestående af både grafiske og organiske udtryk. Ovenfor ser I, hvordan Camilla Marie har valgt at style sine to yndlingsplakater fra Froh & Frau.

For at deltage i konkurrencen om to valgfrie plakater, skal I, i kommentarfeltet, linke til jeres to yndlingsplakater fra Froh & Frau. Hele udvalget finder I her.Vinderen trækkes i morgen, mandag d. 8. december, og kontaktes direkte via mail – held og lykke.

Konkurrencen er slut. Se hvem den heldige vinder blev her

Translation: Sorry this contest is for our Danish readers only.

 

477 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

AND THE WINNER IS..