A SMALL AND COZY PLACE

POSTERS FOR THE KITCHEN

 photo stryhnogtormfinal_zpsf7c3a2bc.jpg

Vi kan godt være lidt farveforskrækkede engang i mellem, så da vi blev spurgt, om vi ville style ovenstående plakater fra STRYHN&TORM, vidste vi, at det ville blive en udfordring, – men en sjov en af slagsen. Vi elsker udfordringer, og så kunne vi heller ikke stå for de alt for fine motiver. Vi er vilde med, at plakaterne skiller sig ud fra, hvad man ellers ser på markedet, og så har STRYHN&TORM altså virkelig formået at kombinere det simple, moderne look med et legesygt twist. Der er gemt en masse humor bag motiverne, og så er de bare lige til at spise. Er vi mon de eneste, der bliver lækkersultne af at kigge på dem? ;-) Vi synes, at plakaterne kan pifte ethvert køkken op, sprede god karma og så er vi sikre på, at de selv på de mest morgentrætte ansigter, kan trække er smil frem. I kan se resten af plakat-kollektionen – og meget mere humor – lige her. Ha’ en dejlig søndag! :-)

Translation: This post is about the colorful posters by the danish company STRYHN&TORM. We love the simple and modern look combined with a playful twist and a lot of humor. See the rest of the ‘eatable’ collection right here

Indlægget er udgivet i samarbejde med STRYHN&TORM.

2 COMMENTS

 • Gud, hvor er de søde. Tak for godt tip. Jeg må helt sikkert have et par stykker hjem og hænge i køkkenet. De kommer på ønskelisten til jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Sikke fine plakater :0).
  Har i forslag til, hvor man kan finde STORE plakater. Har en 4 meter høj væg og mangler nogle plakater/billeder som er store nok til at hænge over en 3pers sofa. Ville gerne have nogle lidt tidsløse af slagsen, men ved ikke rigtig hvor jeg skal lede.
  Kan være i har nogle gode forslag ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A SMALL AND COZY PLACE