12 BEAUTIFUL CANDLESTICKS FOR CHRISTMAS

MY FAVES FROM ELLOS

 photo Dias1_zps466018ed.jpg

 

AFFILIATE: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg, at jeg har fundet nogle vildt fine ting på Ellos. Min veninde har fornyligt købt den hvide lyskæde med oversize LED-pærer – og jeg kan godt love jer for, at den er fin! Hvis ikke, at jeg allerede havde en lignende i sort, så kunne jeg altså godt finde på at klikke den hjem… det kunne jeg faktisk godt alligevel, men det ville vist også være lidt frås! Camilla Marie har før skrevet om de etnisk inspirerede tæpper, og den her trend kan jeg altså ret godt lide. Jeg bryder mig ikke altid om tæpper. Nok fordi vi engang havde to sorte ryatæpper, som bare ikke er det mest praktiske, når man har langt, lyst hår. Øv! Men det her tæppe er jo lyst, og det er flot. Men, men, men… hvad synes I? Derudover er jeg altså også vild med den der glasboks, det flotte og velduftende lys fra CLEAN og sørme også det petroleumsblå velourbetræk. Hvem havde troet det? Ikke mig, men jeg spår lige, at velour snart bliver moderne igen, og jeg er jo allerede helt vild med farven, så det er ren win-win til den pris! :-)

Translation: Just found some of my favorite items from Ellos. My friend just bought the white light chain and trust me; it looks so nice. Besides that, I like the ethnic inspired rug, which Camilla Marie also wrote about here. The glass box will be perfect for a christmas decoration, the candle from CLEAN smells amazing and looks great – and last, but not least… a petroleum blue pillowcase in velour. It might seem as a weird choice, but I predict that velour soon will be modern again and I already love the color ;-) 

Tatiana.

6 COMMENTS

 • Der er jo velour i moden og boligindretning spejler sig jo ofte deri, så mon ikke du får ret i din spådom…:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rae

  Ellos really looks like they have some wonderful products, thank you for introducing me to the brand!

  rae of love from berlin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt vild med lyskæden :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Nu vil jeg lige advare andre, da jeg lige har modtaget lyskæden fra Ellos i dag ! Er simpelthen så skuffet over kvaliteten, pærerne er ikke engang lavet af glas, men plastik, den giver det mest frygtelige hvide lysstofsrør’s agtige lys. Både indpakningen og kæden ligner noget fra et billigt byggemarked ! :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Okay. Det lyder mærkeligt, for min veninde købte den for nogle uger siden og den er simpelthen så fin :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror det er en smagssag med den lyskæde. Jeg har den også. Det generer mig ikke at pærerne er plastic men den store “transformer” eller hvad sådan et stik hedder.. Den er dælme ikke pæn. Og ja lyset er meget koldt ifht vores andre lyskilder herhjemme, så det ser lidt crazy ud. Tror den ville være federe op af en rå beton/pudset væg i stedet for vores hvide… Vi overvejer :D

   Og dejligt at du viser et duftlys som en favorit….Sagde duft-nørden med duft-firmaet ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

12 BEAUTIFUL CANDLESTICKS FOR CHRISTMAS