BATHROOM ESSENTIALS

IT’S MY BIRTHDAY SOON

 photo Dias1_zps72044693.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Jeg har snart fødselsdag. Meget snart. Og som sædvanlig, så har jeg en lang ønskeseddel! Da jeg var mindre, vidste jeg aldrig, hvad jeg skulle ønske mig, så med tiden lærte jeg at skrive ned efterhånden, som jeg kom på noget, jeg gerne ville have. Siden da har ønskesedlen aldrig været noget problem. I år har jeg af en eller anden mærkelig grund ikke skrevet ret mange ønsker ned til boligen, men der er dog alligevel sneget sig lidt ind. Jeg mangler seriøst hyldeplads i mit køkken, og derfor står string pocket højt på listen. Derudover har jeg efter mine indlæg om lamper til soveværelset og vægure besluttet mig for, hvad for nogle, der skal flytte ind hos mig. Tak for hjælpen derude! :-) Så er det også kommet nogle coffeetable books, salt – og peberkværn, en lysestage, en blomsterkrukke, et spejl – og så et par aaaaalt for flotte pony stilletter. De passer overhovedet ikke ind på bloggen, men de var altså så flotte, at de fik lov til at få en plads alligevel. Håber I kan bære over med det! ;-) Hvad står øverst på jeres ønskelister?

Translation: It’s my birthday soon – and as always, I’ve so many wishes. I don’t know why, but this time there’s not many things for the home on the list. You can see some of my wishes above – and sorry about the pony heels, but I couldn’t help it. They were just too pretty not to show. What’s at the top of your wish list? :-)

Tatiana.

1 COMMENT

  • Åh, nogle flotte ønsker! Jeg er helt tosset med Meyer-Lavigne urtepotten – så fin og spøjs. Super lækkert med lidt tidlig inspiration til julegaveønskerne (jeg er nemlig en af dem, der aldrig ved hvad jeg skal ønske mig ;) )

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BATHROOM ESSENTIALS