WHITE AND GOLDEN BEDROOM CRAVINGS

GRAPHICAL LAMPSHADES

 photo 1_zpsd50778f1.jpg

 1 / 2

Jeg fortsætter lige i Mettes fodspor med at crave de gyldne metaller. Jeg står ikke lige og mangler en pendel, men hvis jeg gjorde, så var der ingen tvivl om, at det ville blive noget a’la dem nedenunder. Jeg er blevet helt skudt i de grafisk inspirerede lampeskærme, som har et anderledes og moderne udtryk. Jeg er især faldet for pendlen fra House Doctor (nr. 1), da den langt fra er symmetrisk, men egentlig er ret skør i sit design. Den findes i flere farver, men jeg er vild med den her lidt uperfekte guld farve, som nærmest går over i et grønligt skær. Har I en favorit? :-)

 photo Dias1_zpsa94f3be8.jpg

AFFILIATE: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Translation: Like Mette wrote in her last post, I also crave the golden metals. I don’t need a new pendant at the moment, but if I did, it would definitely be one of those above or one similar. I have completely fallen for the graphic inspired lamp shades, which has a different and modern look. I especially love the pendant from House Doctor (Nr. 1), because of its asymmetric and a bit wierd design. It comes in different colors, but I like this imperfect gold color, which almost has a greenish tinge. Do you have a favorite? :-)

Tatiana.

3 COMMENTS

  • Den er også bare enormt fed! Av av, hvor er den cool. Den minder lidt om en børnetegning der har fået dimensioner haha :b
    Bare drønærgerligt, at jeg bor sammen med en kæreste, det ikke kan fordrage ‘lamper hvor man kan se pæren’..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Jeg havde selv forelsket mig i nr 3 (den fra ellos) men størrelsen passede bare slet ikke ind i mine planer for den.. Jeg måtte selv igang med en diy-version så den kunne få den helt rigtige størrelse :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHITE AND GOLDEN BEDROOM CRAVINGS