CHRISTMAS IS COMING

CUTE PRINTABLE CALENDAR

 photo 20155_zpsc344e2fb.jpg

Er den ikke bare sød? Kalenderen er fra Etsy og koster 61,50 kr. at downloade, og så er der garanti for glæde og godt humør i hele 2015. Man kan med fordel samle kalenderen på et clip board, som vist på billedet, hvilket jeg synes giver et ret sejt udtryk. Når først kalenderen er downloadet, kan man printe den ligeså mange gange, man har lyst til. Så hvis man måske er på SU og har et knebent gavebudget, kunne man da sagtens overveje at forære den som en personlig og brugbar julegave :-)

Køb og download kalenderen her.

Translation: How cute is this calendar? The calendar is from Etsy and cost about £6.54 to download and print yourself. A great idea that gives a cool expression, is to gather it on a clip board as shown above.

Buy an download the calendar here.

Camilla Marie

   

13 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS IS COMING