IT'S ALMOST THAT TIME OF THE YEAR..

A THING FOR SMOKEY GREY GLASS

 photo Dias1_zps8c9beddf.jpg

Jeg har altid været af den overbevisning, at glas var noget af det kedeligste man kunne bruge sine penge på. Jeg kan ikke umiddelbart forklare hvorfor, men det har bare aldrig været noget jeg er gået så meget op i. Alligevel har jeg fået et ret ømt punkt for glas med grålig ombre-effekt, og særligt disse “BEDÅRANDE” glas fra IKEA, er jeg helt vild med. Jeg elsker måden hvorpå den maskuline farve og den feminine silhouette, spiller helt perfekt sammen og giver et virkelig sejt udtryk.

Translation: Lately I’ve had a crush on smokey grey glass and especially these “BEDÅRANDE” from IKEA. I love the masculine color and the feminine silhouette.

Camilla Marie 

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IT'S ALMOST THAT TIME OF THE YEAR..