BEAUTIFUL HOME WITH A BLACK KITCHEN

TICK TOCK

 photo 2clock_zpsc1194600.jpg photo 1clock_zps7dc7fac8.jpg
AFFILIATE: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Jeg var så heldig, at kunne nyde efterårsferien på Rhodos. Et helt fantastisk og solrigt afbræk fra en ellers travl hverdag – for hold nu op, hvor er det her år egentlig gået hurtigt. Er jeg den eneste, som har svært ved at følge med? Jeg kan slet ikke forstå, at der allerede er gået snart to måneder af min kandidat, og der kun er 2-3 måneder til eksamen starter. Det er snart min fødselsdag, der er kun to måneder og tre dage til juleaften og så kommer nytår lige om hjørnet. Puha, bliver helt forpustet ved tanken! ;-) Ved samme tanke gik det op for mig, at jeg ikke har noget vægur. Jeg har det her bordur, der også fungerer, som et vækkeur, men bruger det faktisk sjælendt – og jeg ved derfor ikke, om jeg så burde anskaffe mig et vægur? Det er jo ikke bare et ur – en funktionel genstand – men på grund af det flotte design, bliver det en del af ens indretning og udsmykning af hjemmet. Har I et vægur derhjemme? :-)

Translation: I was so lucky to spend my fall break at Rhodes. A fantastic and sunny break from my busy life. It’s crazy that it’s already october. Don’t you think? I can’t understand that it’s almost two months since I started my master, and there’s only 2-3 months until my exams. It’s my birthday soon, in two months and three days it’s Christmas eve and suddenly it’s New Years Eve. I’m almost getting breathless! ;-) At the same thought I realized that I don’t have a wall clock at my home. I have this clock beside my bed which also serves as an alarm clock, but I hardly never use it, so I don’t know if I should buy a wall clock too. It’s actually not just a clock, but because of the design it becomes a part of ones home decor. Do you have a wall clock at your home? :-)

Tatiana.

8 COMMENTS

 • Anne

  Det var da godt nok nogle heftige priser på de ure du har fundet :-(( der kan almindelige mig jo slet ikke følge med… Kan i ikke lave et lidt mere budgetvenligt indslag??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Vi kan prøve, men det er desværre ikke det nemmeste, hvis det også skal være nogle, som vi kan lide :-( Byd endelig ind, hvis du finder nogle :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Men du kan altid prøve at tjekke IKEA, Ilva og lignende møbelkæder ud, som jo er lidt billigere, her på nettet. Det kunne jo være, at der lige er det, som du leder efter :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har 7 ure fordelt i hele huset, enten hængende på væggen eller displayed på loftet…
  Godsejeren må have en ting med ure, for kun et af dem er hængt op af mig:-)
  Det er iøvrigt dejligt med et vægur og man vænner sig hurtigt til lige at kigge på det, når man går forbi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Wow, 7 var alligevel en slat. Men fedt… jeg må vidst hellere anskaffe mig et vægur ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Sikke flotte ure! Jeg ejer selv dette ur i en mørk grå: http://www.timedots.dk/vaegur-sort-hvid, og det er jeg rigtig glad for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noa

  Hej, jeg ville høre om I havde en idé til dette.. Jeg har brug for en enkel og helst rå/industriel enkelthylde under mit spejl til at stille nogle akrylbokse med mit makeup i. Har i nogen idé? Der må meget gerne være noget diy involveret!

  Hilsen Noa

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BEAUTIFUL HOME WITH A BLACK KITCHEN