MAGASINS JULEKATALOG

SPEAKER CRUSH: BEOPLAY A2

 photo 14985624804_2320786774_k_zps7c9fa13b.jpg photo 14985623434_342cee0f6c_k_zps5c325f90.jpg photo 15420356837_3e13ad61fe_k_zps48dbca61.jpg

Tjek lige mit seneste højtaler-crush: han hedder BeoPlay A2, og er lidt af en flot fyr – synes I ikke? Det er B&O’s nyeste skud på stammen inden for trådsløse højtalere, og jeg synes altså virkelig, at de har ramt noget med designet her. Det er øvrigt den talentfulde designer Cecilie Manz, der står bag. Det jeg ærgrer mig mest over lige nu er bare, at jeg lige nøjagtigt nåede at forære min kæreste en anden trådsløs højtaler i fødselsdagsgave, før jeg blev præsenteret for denne nyhed. Æv! Jeg havde altså gerne sparet lidt ekstra op for at lade denne skønhed flytte ind. Normalt synes jeg ellers, at B&O’s priser plejer at være helt uden for min rækkevidde, men med en pris på 2.499 kr. ville det jo faktisk være muligt for mig at få råd til en BeoPlay A2.

Hvilken farve kan I bedst lide? Jeg kan faktisk ikke helt bestemme mig.. Men hvis I også er blevet lidt småforelskede, så kan I købe eller læse mere om højtaleren her.

Translation: Let me introduce you to BeoPlay A2, the new wireless speaker from the Danish brand B&O. I think I’m in love! You can buy or read more about the speaker here

Mette.

   

6 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MAGASINS JULEKATALOG