KITCHEN DETAILS

MY LATEST CRUSH

s<ssil_fullxfull.604546014_3dfwKender I Etsy.com? Hvis ikke, så går i altså virkelig glip af noget. Etsy er et website, hvor man både kan sælge og købe unikke produkter. Det er egentlig ikke, fordi jeg har købt noget derfra ret mange gange – faktisk kun én, måske to gange – men man kan også bare finde enorm meget inspiration derinde. Anyways! Mit seneste crush på Etsy er dette alt for fine håndlavede glasterrarium fra boxwoodtree. Jeg er helt solgt! Det ser jo så fint ud, og har samtidig det her lækre finurlige og grafiske udtryk, som virkelig taler til min indre æstetiker. Hvad synes I? Er det en go eller no-go? :-) Se mere her!

Translation: Do you know Etsy.com? If not, you’re really missing out of something. Etsy is a website, where you can both sell and buy unique goods. I haven’t actually bought many things from there – maybe one time, or twice – but I also find a lot of inspiration in there. Anyways! My latest crush on Etsy is this hot piece of a handmade glass terrarium from boxwoodtree. I’m definitely sold! It’s so fine, and has this quirky and graphic expression, which definitely speaks to my inner aesthete. What do you think? Is it a go or no-go? :-) See more here!

Tatiana.

6 COMMENTS

 • Anne-Sofie

  Kvickly har dem lige nu, faktisk helt magen til. Men til 149,-
  Er helt ked af jeg ikke snuppede en, det ser jo så fint ud med en plante i! Jeg må vist afsted igen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • homesick

   uh tak for tippet! Tænker lige, hvor min nærmeste Kvickly er henne. Det må jeg hellere lige finde ud af! :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Those little plant terrariums are too cute! Thanks for reminding me of getting one :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Til den pris vil jeg nok sige no go, fordi man nok bliver træt af at se på den i længden – det tror jeg i hvert fald at jeg ville. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Er også helt syg med etsy – og med glasterrarium. Har fundet nogle flotte nogle som du kan læse om i mit indlæg http://motto.marielouiseotto.dk/?p=625 – der er også nogle til smykker :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Jeg synes de er super fede. Men prisen afskrækker mig lidt.
  Hvis sælger ikke bor i eu, løber det hurtig op med told osv, og de er jo ikke billige i forvejen.

  Men super fede, jeg craver en lidt lige nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KITCHEN DETAILS