A NEW LOVE

NORDIC WOLVES

Dias1

Så kom Coop også med på den nordiske bølge. Naturen har længe præget de nordiske hjem, hvor især dyr har været repræsenteret på blandt andet illustrationer og boligtekstiler. En af de virksomheder, som er gået forrest i den nordiske bølge, er de efterhånden meget kendte By Nord. De laver de fineste sengesæt med forskellige dyre portrætter og en lille fin tekst på puden, hvor der står lidt om det pågældende dyr. De fleste af jer, kender det nok allerede? Nu er Coop så kommet med sit bud på et nordisk-præget sengesæt samt pyntepude, og faktisk også servietter. Prisforskellen mellem de to sengesæt og pyntepuder er stor, men jeg kan forestille mig, at der også er en stor forskel på kvaliteten. Jeg kan personligt bedst lide pyntepuden fra Coop, men er til gengæld mest vild med sengesættet fra By Nord. Hvad kan I bedst lide? The real deal eller budget? :-) Varerne fra Coop kan fås i butikkerne fra uge 33.

Translation: The nordic wave continues. The nature has marked the nordic homes for a while, where especially animals has been represented on illustrations and furnishing. One the companies who has led the way in the nordic wave is the well-known firm By Nord. By Nord make the cutest beddings with different portraits of animals and the little text about the animal concerned. Most of you probably already know them? Coop has now made a similar nordic-ish bedding and a cushion. They’ve actually also made some napkins with the same wolf portrait. There is a huge price different between the two beddings and cushions, but I can imagine that the quality isn’t the same either. My favorites are the cushion from Coop, but the bedding from By Nord. Which do you like the most? :-) The bedding and cushion from Coop will be available in stores from week 33rd.

Tatiana.

10 COMMENTS

 • Ih, synes begge er lækre. Er vild med stilen! Jeg er nu gladest for “By nord”, og har derfor anskaffet mig et dobbeltdyne sæt med bjørnen. Synes dog det er for dyrt at give 800 kr. pr. pyntepude, så jeg har selv syet pudebetrækkene af deres viskestykker, til 100 kr. pr. styk!

  Se dem her: http://motto.marielouiseotto.dk/?p=161 :-)

  – M. Otto

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er vild med disse indlæg real-deal vs. budget :) Keep ’em coming!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt lide ideen hos By Nord om at skrive en kort tekst om dyret på deres pude, men hvis sengetøjet fra Coop er i 100% bomuld er jeg klart mest på det! Og når H&M kan lave lækkert sengetøj i 100% bomuld til 180 så krydser jeg fingre for at Coop også kan :) Måske jeg skal kæmpe om en plads i køen når det lander i butikkerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • homesick

   Du har ret. Mon ikke, at det er ligeså fint, som det i H&M. Det kan godt være, at du kommer til det :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Real deal sengetøjet fra by Nord har uden tvivl en anden kvalitet end det fra Coop :-) men hvis man går efter motivet alene, ser jeg ingen grund til at vælge by Nord frem for Coop :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej, jeg er så vild med bloggen og følger altid med! Jeg er lige flyttet i egen lejlighed, og har læst alle jeres “palle” indlæg..jeg kan simpelthen ikke finde svaret på hvor man kan købe dem, og evt. også hjul som man kan sætte på?
  Håber du kan hjælpe! :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv sengesættet fra Coop. Jeg købte det som et kompromis, fordi jeg havde forelsket mig i sættet fra By Nord, men jeg må sige at jeg blev overrasket! Sættet er i en lækker kvalitet som holder efter mange vaske, hvilket mange andre sæt ikke gør. Vildt godt alternativ!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er godt at vide at kvaliteten er god på det billige, men smadder-fine, sengetøj fra Coop. Tror da vist jeg skal en tur forbi Kvickly imorgen og se om de stadig har nogen tilbage :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A NEW LOVE