6 X FLOWERPOTS

THE PAPER BAG

 photo sack1_zps70b81e8e.jpg photo sack2_zpsd597d9fa.jpg photo sack4_zps3ab1681b.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5

For nogle måneder siden, købte jeg denne papirsæk, efter at have set den i flere forskellige fine og funktionelle sammenhænge. Det er i bund og grund lidt komisk, for man tænker jo ikke umiddelbart, at den er speciel funktionel, og for lige at være helt ærlig, så tjener den heller ikke noget funktionelt formål herhjemme (endnu). Måske det kommer, men lige nu er jeg faktisk bare glad for at have den stående til pynt. Der er noget udefinerbart fint over den, som gør at jeg elsker den :-) Sækken kan købes hos lige her.

Translation: A few month ago I bought this sack of paper after been seeing it on pictures in many functional and decorative ways. It’s quite funny because you do not think of a sack of paper as quite functional for anything and to be honest I haven’t found a function for it yet besides being very decorative in the corner and that also fine with me. There is some undefinable gorgeous about it that makes me love it a lot :-) You can buy the sack right here.

Camilla Marie.

   

15 COMMENTS

 • jeg har set den så mange steder både på tumblr og pinterest men vidste aldrig hvor den kunne købes, så tak for linket! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Den er super fin, jeg har det bare lidt svært ved at skulle give £8,50, for en papirspose. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maya

  Hejsa! Den er virkelig fin, men har lige nogle spørgsmål…
  har du selv købt den via den hjemmeside? for på dét der link virker den mig meget utroværdig på grænsen til det amatør-agtige med sine store utydelige grovpixelsbilleder fra google…. det er måske kun på min pc det ser sådan ud?
  – derudover kan jeg ikke rigtig gennemskue hvad den eksakte pris er… der står skrevet at posen koster £8 og portoen til DK er £12.. i mit hoved giver det så 20£ i alt, men ved check-out står der “Total £12” .. hvad måtte du slippe inkl fragt? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er skam god nok. Jeg kender bodie og fou (det er dem der også lige har lavet popup store hos VIPP), så du kan sagtens stole på siden og de 12 £ lyder meget rigtigt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Mit skoreol skulle væk frem for et skrivebord, så nu bruger jeg posen til de sko, der kan “tåle” at ligge sammen og sat den ved siden af mit nye flotte hvide skrivebord..
  Den giver altså bare noget lækkerhed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er super fin, den papir sæk!

  Knus<3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

6 X FLOWERPOTS