THE PAPER BAG

THE METALLIC TREND

 photo Dias1_zps9d16158f.jpgclock / illustration / vase / baskets / tacks / candle lights / pendant / box

Kobber har efterhånden været fremme længe i bolig billedet, og jeg tror langt fra, at det er ved at være ovre. Det er dog ikke kun kobber, man ser derude, for sølv og stål er efterhånden også blevet en stor del af den metalliske trend. Det er ikke noget, som jeg selv gør vildt meget i, men jeg er alligevel stor fan af det futuristiske look. Hvordan har I det med metallerne? :-)

Translation: Copper has been really popular in interior for some time now, and I don’t think it’s coming to an end yet. But the metallic trend has grown. Now, we also see silver and steel a lot more than before. Even though I like the futuristic look, it isn’t something I have much of. What do you think about the metallic trend? :-)

Tatiana.

7 COMMENTS

 • Marianne

  Er vild med kurvene af kobber :)
  Jeg står i den situation, af jeg snart skal flytte med kollegium, hvor jeg skal bo på et værelse, som ikke er så stort. I er altid så inspirerende, så tænkte, om I havde nogle gode forslag eller inspiration til, hvad man kunne gøre med tøjopbevaring? Vil jo nødig have et skab, som fylder hele værelset. Håber I kan hjælpe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det skal vi nok lige se på, men kig endelig tilbage i bloggens indlæg, for der er masser af inspiration at hente til små boliger, såsom et kollegium :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg er mest til messing.. Kobber bliver nok aldrig mig.. tror jeg nåede at blive træt af det allerede inden jeg fik anskaffet mig noget i kobber..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har forudbestilt Kähler-vasen, og den kommer til august. Tåbeligt at glæde sig sådan til at holde en vase i hænderne, men den tingest TALER bare til mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, kender det godt – og når man har det sådan, er det altså også KUN ok at købe det! ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er super smukt med alt det kobber der overalt for tiden. Det er bare ikke mig! Jeg har altid været en sølvpige, og vil altid være det. Så det er lidt lækkert, når der trods alt stadig findes alternativer til kobberet her og der (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizette

  Jeg er hel vild med kobber trenden og kan næsten ikke få armene ned igen :D!!
  Jeg har osse forudbestilt KÄHLER vasen !! Da jeg så den var det som love at First sight <3! Jeg måtte bare eje den og Er osse vild med alle de andre kobber ting, men jeg synes nogen af tingene er ret peberet i prisen og når man er på SU , så er det ikke lige alle designer ting man har råd til :(!! Men men men så er det godt Sinnerup tit har nogle gode bud på de forskellige designer items, jeg har f.eks set de har en flot efterligning af den sorte kubus fra Bylassen også kun til 89kr den ligner den anden på en prik "næsten" ;)!! Jeg har tænkt mig at købe en ihvertfaldt , så slibe lidt på den og spray male den med kobber farve , så har du en der ligner til 150kr istedet for at skulle rive 1200kr ud af budgettet :D!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THE PAPER BAG