STILL IN LOVE WITH EPOXY FLOORING

NEW IN: POSTER BY HELMUT NEWTON

 photo gif_zpse68d44ce.gifPhoto: HOMESiCK

De af jer der følger os på instagram så måske, at jeg i sidste uge teasede om en pakke der lige var kommet ind ad døren fra Fotografiska. Den indeholdte bla. dette denne plakat med et fotografi taget af Helmut Newton, som lige pt. pryder min hylde over sengen. Helmut Newton var en berømt fotograf, som primært var kendt for at skyde billeder af kvinder – herunder Marilyn Monroe. Billedet her er en reklame for Yves Saint Laurents “Le Smoking” fra 1975, som var en modreaktion på ‘the little black dress’ og som blev et nyt kontroversielt statement på femininitet.

Hvad synes I om min lille styling? :-)

Translation: I just received this poster by Helmut Newton from Fotografiska. and I really love it! Right know it’s placed on the shelf above my bed.

Camilla Marie.

   

14 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

STILL IN LOVE WITH EPOXY FLOORING