12 COMFORTABLE LOUNGE CHAIRS

IF I HAD A TERRACE #2

 photo Dias2_zps79dea9ee.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Så kom der endnu et “hvis jeg havde en terrasse”-indlæg – og her er lidt godter til enten terrassen, haven eller altanen. Jeg er især vild med den altankassen fra base212, og så topper det vidst lige med de her fine plantesticks. Hængekøjen er da også ret lækker… tror da vidst bare, at jeg skal ud og nyde det gode vejr så snart det titter frem! ;-)

Translation: Just another “if i had a terrace”-post – and here is some goodies to either the terrace, garden or the balcony. I especially like the flower box from base212, and how cute are these plant sticks? The hammock is also quite delicious… well, I really need the sun right now! ;-)

Tatiana.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

12 COMFORTABLE LOUNGE CHAIRS