HOME PICS: LIVING ROOM

CRUSH: NORDSTJERNE

 photo slideshow_9_zps2297f4d1.jpg
 photo slideshow_1_zps67274d2e.jpg

 photo slideshow_7_zpsf182791f.jpg

For nogle dage siden modtog vi en mail om, at Walnut Street indleder et nyt spændende samarbejde med det danske brand Nordstjerne – og efter at have studeret deres produkter og produktbilleder, har jeg altså fået et seriøst crush på Nordstjenes produkter. Det har taget mig noget tid at tage marmor-trenden til mig, da jeg (nok ligesom mange andre) kan huske det fra min barndom. Der var det bare overalt, og æhj hvor var det bare ikke særlig pænt. Som om jeg havde forstand på det, men man var jo altid Rasmus modsat dengang! ;-) Jeg har så arvet en ret fantastisk marmorvase og nogle andre marmorting fra min mor, som ligeså stille er sneget ind i vores hjem. Måske I har lyst til at se det på et tidspunkt? Min bedre halvdel er endnu ikke overbevist, men når man ser disse produktbilleder, kan man da ikke blive andet end overbevist. Det har et signifikant, råt og eksklusivt udtryk på samme tid. Hvad synes I? :-)

Translation: For just a few days ago we received a mail from Walnut Street, who begins a collaboration with the danish brand “Nordstjerne” – and after I’ve studied their products and product images, I’ve got a seriously crush on Nordstjerne’s products. It took me a while before I took the marble trend to me, because I (probably like many others) remembers it from my childhood. It was everywhere and well.. it just wasn’t that pretty. As if I knew anything about that then! ;-) I’ve since then inherit the most gorgeous marble vase and some other marble stuff from my mother, which slowly has found their place in my home. Maybe you would like to see it some day? My better half is not yet convinced, but these product images really are amazing and who wouldn’t like it, when you see them? It just has a significant, raw and elegant expression on the same time. What do you think? :-)

Tatiana.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOME PICS: LIVING ROOM