IKEA TIP: INDUSTRIEL REOL TIL 69 KR.

TWO KINDS OF WORK SPACE DECOR

 photo Dias1_zpsedc65fc4.jpg1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

En læser har efterspurgt pæne arbejdspladser til rimelige priser, så her er der to bud på det. De er meget forskellige, men kan sagtens mixes på kryds og tværs. Når det gælder et kontor eller en arbejdsplads, så vil jeg anbefale, at man lige tager et smut forbi Søstrene Grene, da de har super mange kontorartikler, der både er billige og flotte. Det er desværre ikke så nemt at finde billeder af deres produkter på nettet, så derfor har jeg ikke noget af det med. Man kan også sagtens finde nogle fine kontorstole derude, men jeg foretrækker faktisk mere “almindelige” stole. Jeg er især vild med tremmestole – og så gør det ikke noget, hvis det er en gammel en af slagsen, der også har lidt patina. Sådan nogle stole burde være til at finde i genbrugsbutikker eller loppemarkeder til rimelige penge. Ellers handler det jo bare om at have et godt lys, en notesbog, så man altid kan skrive sine idéer ned – og selvfølgelig alle de andre nødvendige kontorartikler, som opbevaringskasser/kurve, blyanter, blyantsholder, etc. Jeg bruger selv en vase, som blyantsholder, da jeg synes det er meget pænere end dem man kan finde i bog butikkerne. Anyways… jeg håber i hvert fald, at det gav lidt inspiration til din arbejdsplads derhjemme! Det vigtigste er sådan set bare, at man indretter sig efter, hvad der inspirerer en :-)

 photo Dias2_zps1529fb55.jpg10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16

Translation: One of our readers has asked about how to make a nice working space and to a reasonable price – so here you’ve got two examples on that. They’re very different from each other, but the products can easily be mixed. The most important thing about an office or a working space is to make it inspiring and comfortable to be in. You can find some fine swivel chairs, but I prefer rail chars and mostly a rail chair with some patina. It should not be that hard to find one in a secondhand shop or on flea markets. Besides the chair it’s important to have the right office supplies like a notebook, storage boxes, pencils, a pencil holder, etc. I prefer using a vase as pencil holder because I think it’s much prettier than those you can find in the book stores. Anyways.. I hope this gave you some inspiration for you working space at home! :-)

Tatiana.

9 COMMENTS

 • Rikke

  Tror da vist lige jeg skal et smut i Biltema… ;)
  Sikke nogle fine collager! Jeg synes selv min ‘arbejdsplads’ er rimelig kedelig, så dette indlæg er virkelig til god inspiration for mig.
  Generelt er jeg helt vild med bloggen her, i gør et super godt stykke arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Mega fedt!
  men jeg tænkte på, om I ikke også havde lidt inspiration til et kolonihavehus? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo det kunne da være en god ide. Men hvis det er, at du mangler noget inspiration lige nu og her, så har jeg lavet et visiting indlæg med en, som faktisk bor i et kolonihavehus. Søg hente efter kolonihavehus eller Line Kragmose her på bloggen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Holm

  Jeg siger tusind tak!
  Det hjalp helt sikkert :D

  -Sara(som skrev)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej, Jeg kunne vildt godt tænke mig en arbejdslampe ala den du viser. Men den “nærmeste” Biltema butik ligger i Næstved og jeg bor i København – Heh lidt langt for en lampe selvom jeg synes den er ultra pæn. Mit spørgsmål er om du kender til andre butikker/byggemarkeder der ligger tættere på København som har arbejdslamper i den stil? Kan nemlig umiddelbart heller ikke se at Biltema har en webshop. Håber du kan hjælpe ;) Mvh Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ved jeg desværre ikke. Tror det nemmeste for dig er, at tjekke de forskellige byggemarkeders hjemmesider, som ligger nær dig – og simpelthen bare være på udkig. Ellers kan du være heldig at finde noget lignende på ebay eller etsy. Det er i hvert fald et forsøg værd! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hej! :-)

  Ved i tilfældigvis om pæren er med i de 69,90,- som arbejdslampen står til hos biltema?

  Virkelig lækker inspiration! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IKEA TIP: INDUSTRIEL REOL TIL 69 KR.