TWO KINDS OF WORK SPACE DECOR

SECONDHAND LOVE

 photo 4_zps2d1cd9d6.jpg photo 1_zps3b8fbd48.jpg photo 5_zps145e4775.jpg photo 2_zps3d2a563d.jpg photo 3_zps79cdff06.jpg photo 7_zpsb055114c.jpg photo 6_zpsb953f4d4.jpgSource: Alvhem

Holy moly, en lækker lejlighed – eller er det bare mig, der synes det? Jeg er helt vild med, at der er brugt så mange ældre møbler – formentlig secondhand eller arvestykker – i indretningen. Når gammelt og nyt bliver kombineret, skabes der ofte en meget unik og personlig stemning, som de fleste også føler sig tilpas i. Jeg må i hvert fald blankt erkende, at jeg godt kunne bo i noget lignende dette – og måske burde jeg lige overveje en ekstra gang, om jeg skal have flere secondhand møbler ind hos mig, end jeg allerede har. Har I nogle secondhand møbler? :-)

Translation: Holy moly, a nice apartment – or is it just me? I love the use of old furnitures – probably secondhand or heirlooms. When old and new are combined it often creates a more unique and personally atmosphere, where most people feel comfortable to be in. I must admit, that I easily could live with something like this – and maybe I should reconsider if I may have more secondhand furnitures at my home than i already have. Do you’ve any secondhand furnitures? :-)

Tatiana.

12 COMMENTS

 • ohhh myy…. er DYBT forelsket i lejligheden! wow. Og oasen udenfor er da bare for lækker!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alt for lækker lejlighed! Den gad jeg godt at eje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Ej hvor er den bare skøn! Jeg føler en varme strømme ud af denne lejelighed, som jeg ikke mærker ved så mange af de andre boligbilleder, I smækker op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rae

  I am a big fan of repurposing old furniture for a more unique look. This flat is beautiful.

  rae of love from berlin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beautiful place. I love clean bright spaces with just the right amount of color.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Orh mand, en lækker lejlighed! Kunne godt lige nyde et glas vin på den altan :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Er fuldstændig forelsket, det er så smukt:-) Elsker secondhand, ku virkelig godt bruge den læder lænestol:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en gammel teak skænk købt på Lauritz.com, som er blevet frisket op og så har jeg en gammel puf fra min afdøde bedstefar. Jeg er ikke mega secondhand type, men kan godt lide at have lidt møbler med personlighed mixet med de nye ting :)

  Her er teak banditten:
  http://blogliebling.dk/2013/02/tag-godt-imod-teakdyret/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også at bruge gamle ting i min indretning! I fredags fandt jeg et teak træ sofabord til 40 kroner i en genbrug, og jeg er så glad for det. Jeg synes det giver så meget personlighed, når man blander nyt og gammelt :)

  Sisselykke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, at et hjem uden lidt secondhand er alt for nemt og kedeligt! Herhjemme har vi lige dele secondhand og nyt, både møbler og nips. Herunder både karlekammerskabe, taburetter brugt som sengeborde, en gammel trækiste fra Aalborg Husmandskreditforening, fransk skrivebord og så flere nips som gamle kameraer, telefon, vaser, støbejernsspejle og service.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jule

  Hvor er spisebordsstolene fra på det første billede :-)?

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TWO KINDS OF WORK SPACE DECOR