DIY: GRAPHIC PORCELAIN

HOW TO STYLE: WOODEN CRATES

 photo wood_zpsbb20814e.jpg photo wood4_zpsdd97cc43.jpg photo wood5_zps6b06f79c.jpg photo wood2_zps8632f008.jpg photo wood3_zps78b824d3.jpg
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Noget jeg stadig holder meget af at bruge i indretningen, på trods af at det er en tendens man har set længe, er gamle trækasser. De fungerer rigtigt godt som kontrast til den lyse og stringente skandinaviske stil, og så er der altså bare noget hyggeligt over sådan en gammel kasse, der har et langt liv bag sig, hvor den har tjent mange forskellige formål. De bedste sted at opstøve den slags kasser er helt sikkert på loppemarkeder, men jeg har faktisk også set flere blomsterhandlere, som har dem til salg – i hvert fald hvis man lige spørger til dem ;-) Men måske I kender det der med, at blive fristet til købe en vældig fin kasse, uden man egentlig helt ved, hvad man skal bruge den til? Det er kender jeg i hvert fald selv. Så derfor har jeg lige samlet en omgang inspiration til, hvordan man kan style de fine kasser – og som det kan ses, er mulighederne jo mange! Måske I har andre forslag til, hvordan kasserne kan bruges på en fin måde? Så byd endelig ind i kommentarfeltet :-)

Translation: I really like the trend of using old wooden crates in the home decor, but sometimes they can also be a bit difficult to style. So here is some inspiration on how the wooden crates can be used :-) What do you think?

Mette.

6 COMMENTS

 • Lene B.

  Jeg jagter præis gamle trækasser til min bolig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super ide’er, får helt lyst til at investere i gamle trækasser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe, jeg har det generelt med at købe en masse ting til opbevaring, som jeg så ikke helt ved hvad jeg skal bruge til ;) Men denne idé er faktisk rigtig godt. Jeg giver dig nemlig helt ret i, at den lyse og skandinaviske stil kan trænge til et brud engang imellem. Og så elsker jeg tanken om at skulle afsted på loppemarkeder for at opstøve gamle skatte :)

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været så heldig at arve 9 smukke trækasser af mine forældre og jeg bruger dem til lidt af hvert; TV-bord, reolsystem, vinyl-opbevaring osv. Jeg elsker dem! Jeg er en smule træt af ølkasse-trenden, da der efterhånden står gamle ølkasser i alle nogle-og-tyve-årige pigers lejligheder, så jeg er vild med de mere neutrale kasser :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg har fået fat i 6 gamle æblekasser. Planen er, at de skal bruges til små højbede som køkkenhave. Men det kan da godt være, at en enkelt sniger sig ind i boligen efter, at jeg har set disse fine billeder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super god inspiration, da selv står med to kasser som jeg ikke ved hvad jeg skal bruge til :) Søstrene grene har nogle gange kasser til salg.

  http://livingandwondering.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DIY: GRAPHIC PORCELAIN