INDOOR WINDOWS #2

BLACK GLASS CABINETS

 photo skab1_zpsec68a539.jpg photo skab2_zps097b2e4b.jpg

1 / 2 / 3

Jeg går og har et crush på sorte glasskabe, hvilket ikke er så godt, for jeg har slet ikke plads til sådan et. Så den dag min kæreste og jeg får et større sted at bo, skal jeg helt sikkert anskaffe mig sådan et, for jeg synes det ser SÃ… fint og elegant ud.
Man kan bruge det lidt som et “udstillingsvindue” til glas og porcelæn (det smukke RC jeg ikke har endnu) samt lave forskellige stillebens. Og så synes jeg i øvrigt slet ikke det gør noget at det ser sådan lidt småkaotisk ud, for netop dét, bryder det ellers strømlignede udtryk som mange (inklusiv mig selv) har tilbøjelighed til at dyrke liiidt for meget.

Hvis I har fået lyst til at skaffe jer sådan et skab, har ILVA nogle ret fine bud her og her.

Translation: I have a crush on black cabins, which sucks big time because my apartment is too small. When my boyfriend and I someday moves to something bigger, I’ll definitely buy such a cabin, since it looks so elegant.
You can use it as a showcase where you can put glass and porcelain (the beautiful Royal Copenhagen I don’t own yet) plus different other stillebens. In fact I think it doesn’t matter if it looks a bit chaotic, cause thats exactly what gives a great contrast to the streamlined expression many people (me inclusive) dare to worship a bit too much.

Camilla Marie

9 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INDOOR WINDOWS #2