CRAVING: BEAUTIFUL PHOTOGRAPHY POSTERS

ON MY WISH LIST

 photo Dias1_zps511bebda.jpg

1 / 2/ 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Her er et udpluk af, hvad der står på min ønskeliste pt. Nogle af tingene er gengangere, hvor andre er nye ønsker. Jeg er blevet ret vild med den sorte balsa box fra Nomess Copenhagen, da den har et råt og maskulint, men stadig fint, udtryk over sig. Derudover bliver jeg simpelthen snart nødt til at anskaffe mig en iPad, for er ikke sikker på, at jeg kan vente til min fødselsdag i november. Det er jo alligevel også et lidt for dyrt ønske. Nu må vi se, for det er jo et rent luksusproblem. Har jo min macbook, men iPad’en er altså bare liiiiidt nemmere at sidde med i sofaen og ikke mindst have med sig rundt omkring! ;-) Og de andre ting… ja, der er ikke så meget at sige udover, at de jo bare er overlækre, og jeg håber det hele flytter ind hos mig en skønne dag! Hvad står øverst på jeres ønskeliste? :-)

Translation: Here is a selection of what is on my wish list pt. Not all the things are new wishes, so I’ve probably showed you some of them before. I’ve been a bit crazy about the black balsa box from Nomess Copenhagen lately, because of its raw and masculine, but yet fine expression. Then I really want a iPad and I’m not sure, that I can wait till my birthday in november. It’s also a bit of an expensive wish anyway. Well, we’ll see, cause it’s a bit of a luxury problem. I’ve my macbook, but the iPad is just a bit easier to sit on couch with and transportable around! ;-) And then there is the other stuff.. there’s not much to say besides that all the things are really nice – and I hope it all with move in with me some day! What’s on the top of your wish list? :-)

Tatiana.

4 COMMENTS

 • Y-stolen står helt sikkert øverst på min ønskeliste :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige ønsker, og de er også dyre! Men nogen gange må de være på ønskelisten i en del tid, før man får det, eller køber det slev, hæhæ!

  Kig gerne forbi, knus!
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Jeg har lige fået en ipad (wuhu! det er bare en fantastisk ting!) så nu er det spisebordsstole der står øverst på min ønskeliste. Jeg har faktisk kun 2 og så 2 skamler, så jeg har ret meget brug for spisebordsstole. Jeg har heldigvis fødselsdag her i april, så mon ikke der kunne komme nogle penge ind til et par stykker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Y-stolene er simpelthen så smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CRAVING: BEAUTIFUL PHOTOGRAPHY POSTERS