100 YEARS OF WEGNER

HOME BY VOSGESPARIS

 photo vosges3_zpsb6391721.jpg photo vosges2_zpsfeba3116.jpg photo vosges7_zps739abf92.jpg photo vosges1_zps22da7d6d.jpg photo vosges_zpsc2484d5e.jpg photo vosges6_zpsf6fcbe82.jpg photo vosges8_zps0d2448a8.jpg photo vosges5_zps4d079f94.jpg
Photos by Desiree and Holly Marder

Okay, det blev et lidt billedtungt indlæg, men det gør jer forhåbentlig ikke noget, når det nu er sådan et fantastisk lækkert hjem, vi får lov at kigge ind i! Boligen her tilhører den hollandske blogger Desiree, der står bag bloggen Vosgesparis. Desiree har et fantastisk øje for det æstetiske, og jeg vil helt klart anbefale jer at tjekke hendes blog ud, hvis I (ligesom mig) har en forkærlighed for kontrastfuld indretning kombineret med rå elementer. Som I måske kan fornemme har jeg forelsket mig fuldstændig i Desiree’s gennemførte stil, hvert rum har så mange enormt fine detaljer! Både den rå betonvæg i stuen og den sorte væg i køkkenet har overbevist mig om, at hvide vægge ikke nødvendigvis er vejen frem, for hold nu op hvor ser det fedt ud. Er I lige så vilde med Desiree’s hjem, som jeg er? :-)

Translation: This amazing home belongs to the Dutch blogger Desiree, who is the woman behind the blog Vosgesparis. Desiree has a great eye for the aesthetic, and I will definitely recommend you to go check out her blog, if you (like me) have a penchant for contrasts combined with raw items. As you may sense, I really love Desiree’s sense of style – every room contains so many nice details! Both the raw concrete wall in the living room and the black wall in the kitchen has convinced me that white walls are not necessarily the way to do it. Do you love it too? :-)

Mette.

3 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

100 YEARS OF WEGNER