MONDAY MOOD

HALLWAY INSPO #3

 photo ent_zps61f379b6.jpg photo ent2_zps846c6799.jpg photo ent3_zps9ac367f7.jpg photo ent4_zps26005b9e.jpgElisabeth Heier, Husligheter, Emmas Designblogg, Mad & Bolig, Alvhem og Stilinspiration

Dagens indlæg er en omgang inspiration til entréen/gangen, hvilket jeg synes er et rum, som man ofte kommer til at undervurdere en smule. Hvis man tænker lidt over det, er det jo faktisk et virkeligt vigtig rum, da det er det første man træder ind i, og dermed også er førstehåndindtrykket af hele ens hjem. First impressions are the most lasting, som man siger ;-) Derfor er det da bare vigtigt at der er god stemning og god energi, hvilket jeg i allerhøjeste grad synes disse emmer af!

Har I en favorit?

Todays post is about hallways which is a room I think is often being underestimated. If you think a little about it it really is an important room since it’s the first you step into and by that makes the first impression of a home – and as it’s said are first impressions the most lasting. So thats why I think it’s just high priority that the hallway are full of good atmosphere and energy, and that’s something I think these ones really have.

Have you got a favorite?

Camilla Marie

   

14 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MONDAY MOOD