DIY: CONCRETE SHOE RACK

GO GREEN

 photo 2_zps48bee9f0.jpg photo 1_zps6d6b7edb.jpg photo 3_zps76b68fa5.jpg1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

For mig at se, er en af de nemmeste og billigste måder at gøre sit hjem mere hyggeligt, farverigt og friskt at se på, ved at tilføre det nogle grønne planter og flotte blomster. Jeg er især vild med ideen om, at have et lille træ indenfor – ligesom på det sidste billede, hvor Pella fra Stil Inspiration har dekoreret sin stue med et oliventræ. Er dog virkelig dårlig til at få købt planter og blomster herhjem til – og når det så sker, så er jeg også bare dårlig til at holde dem! Ønsker dog virkelig, at blive bedre til det, for det ser da drøn godt ud med lidt grønt i hvert rum. Synes I ikke? :-)

Translation: I think that one of the easiest and cheapest ways to make a home more cozy, colorful and fresh to look at, is to add some plants or flowers. I especially love the idea about having a little tree inside – just like the least picture, where Pella from Stil Inspiration has decorated her living room with a olive tree. However, I rarely buy plants or flowers and when I do, I often forget to water them! But I really want to get better at it, cause it looks so great with a bit of green in every room. Don’t you think? :-)

Tatiana.

7 COMMENTS

 • Grønne detaljer i et hjem giver bare en hyggelig stemning :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har ret, blomster giver virkelig liv i hjemmet! :)

  Kig gerne forbil min blog, knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh det er så flot med et grønt pust! Min lejlighed er meget lys og med træfarver, hvid, grå og sort – mit næste køb må klart være et appelsintræ, det ville skabe sådan en fin stemning i de jordede farver :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser så fint ud. Man kan også få lidt grønt ind ved at bruge pæne grønne æbler, pærer eller andet grønt spiseligt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Mon nogen som ved hvad planten på 2. sidste billede hedder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • valdemar

  Hvor kan man få fat i de billeder? eller bare et godt sted at få fat i billeder der er i samme stil?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi bruger ofte pinterest til at finde flotte billeder, men vi skriver altid kilder på, hvor de er fra. Der er links til kilderne under billederne :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DIY: CONCRETE SHOE RACK