SWEDISH PERFECTION

ETSY TIP: CAT BED

 photo il_fullxfull590399467_b4ihREDI_zps20947c85.jpg

 photo il_fullxfull590281788_k519_zps44536640.jpg

I husker måske dette indlæg, hvor jeg som katteejer bitchede lidt over manglen på pæne “møbler” til dyr, som ikke ligner noget katten har slæbt ind (haha!). En af jer tippede mig om disse kattehuler fra en sælger på Etsy, og har lige siden været lidt småforelsket i dem, da jeg faktisk synes de er vildt flotte med deres ombre-look. Derudover ved jeg bare, hvor meget min kat ville elske sådan en! Anyways, jeg ville bare lige dele tippet med de katteejere derude, der har samme irritation som jeg selv :-)

Kan købes her!

Translation: Maybe you remember this post where I was bitching about the lack of pretty pets furniture. One of you linked me to these cat beds from a seller on Etsy and ever since I’ve been in love with ’em and the ombre look. Besides that I know my own cat would love it! Anyway I just wanted to share the tip with other cat owners with the same issues as I.

Buy it here!

Camilla Marie

15 COMMENTS

 • Åhhh, hvor er de geniale… er sikker på min kat ville elske sådan en, han hopper op i alle kasser og kurve. Den må på hans ønskeseddel til fødselsdagen i august! :D Tak for linket!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kan da ikke sige andet end at de er væsentlig pænere end gennemsnittet. Super fine! Men ja, er også i tvivl om hvorvidt mine to små kræ ville gøre brug af den ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det må siges hehe. Jeg er ikke i tvivl om at det ville være et hit for min kat, hun elsker er gemme sig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hvor er de fine! Synes dog desværre fragten er lidt dyr, og så ved man jo aldrig om den falder i ens kattes smag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  I et kort øjeblik overvejede jeg at få en kat, selvom jeg slet ikke er et katte-menneske, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Florette

  Med den størrelse så bliver de med sikkerhed snuppet i tolden. Nu er jeg måske lidt diy tosset men det må være muligt at enten strikke den i noget garn der kan filtes eller lave en midlertidig skabelon i stålnet og bruge noget stof eller filt der kan stives til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja hvis man kan finde ud af det, så kan det godt lade sig gøre for hulerne er faktisk håndlavet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Florette

  Nå jeg var ikke helt tosset, for en hurtig tur på nettet giver fx denne vejledninghttp://lisasfeltedart.blogspot.dk/2013/03/cat-cave.html?m=1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk! Denne må jeg kjøpe til katten min :D takk for nok et supert tips!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har linket til jeres smukke blog og lavet en anbefaling, kig forbi: http://inabob.dk/2014/04/blogger-crush-no-03/

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SWEDISH PERFECTION