SPOIL YOUR WALLS

DIY: LETTER BANNER

 photo ppp_zpsce1f4c79.jpg photo pp_zps347af060.jpg

Hvis der er noget jeg elsker, så er det at gå all in med oppynting! Her tænker jeg ikke så meget på jule/påske-pynt og den slags, men mere når der er en festlig anledning, der kræver lidt pynt til at sætte stemningen. Til nytår gik vi f.eks. all in på pynt og havde blandt andet heliumballoner oppe, og det var fint! Havde jeg kendt til denne fine “free printable” på bogstavsbannere dengang, havde jeg helt sikkert også printet sådan en ud og skrevet “GODT NYTÃ…R” eller noget i den dur. Jeg synes den er super festlig! Den ville også være ideel til en fødselsdagsfest, så kunne man lave den helt personlig med navn på fødselaren. Jeg skal helt bestemt ha’ printet min egen, når der byder sig en god anledning – er det for meget at hænge en op for at fejre mig selv, når jeg på torsdag har afleveret bachelor? Så kunne der stå “OH YES, YOU DID IT!”.. Okay, det er måske lige i overkanten ;-) Men hvis nogle af jer skulle have en bedre anledning til at hænge et fint banner op, så kan I finde link til at downloade alle bogstaver (pånær æ, ø og å), tal og nogle enkelte tegn lige her på bloggen Shanty 2 Chic. Så er det bare at printe de bogstaver ud man skal bruge, klippe dem til og hænge dem på en snor. Ret fint, synes I ikke? :-)

Translation: I saw this “free printable” word banner on the blog Shanty 2 chic, and I couldn’t resist sharing it with you guys. There is a banner for every letter, numbers 0-9 and a few punctuation marks as well. Go to blog here to download the templates.

Mette.

   

7 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SPOIL YOUR WALLS