INSTA LATELY #9

SPRING MOODBOARD

 photo rand_zps641cd89b.jpg photo rand2_zps4486338f.jpg photo rand4_zps0bae9145.jpg

Carrie Can, Only Deco Love, La Buena Vida, My Dubio, Pinterest

Jeg fik lyst til at lave et lille inspo indlæg i anledning af at foråret er kommet. JAHUU! Jeg elsker fuglekvidren om morgenen, de sollyse rum, at det er svært at sove længe, når sandalerne bliver luftet for første gang, farven lyserød og når man kan stå udenfor med sine gør det selv projekter. Jeg snakker selvfølgelig om Mettes seje rionet opslagstavle, som jeg er ret så misundelig på, og overvejer at gøre hende kunsten efter.

Translation: I felt like I wanted to create an inspo post since the spring has arrived. I love the bird tweets, sun lighted rooms, the fact that it is easier to get up in the morning, when you can wear sandals for the first time, the color pink and when it is warm enough to bring DIY’s outside. I am of course talking about Mette’s very successful steel mesh board that I am thinking about to make one my self.

Camilla Marie

10 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INSTA LATELY #9