TIP: PRINTIC POLAROIDS

PLYWOOD KITCHEN

 photo thedesignfiles_kitchen_zps989466bc.jpg photo thedesignfiles_dining_zps27face8e.jpg photo thedesignfiles_dining1_zps25577ee7.jpgSource: The design files

Træ har aldrig været mit fortrukne materiale, men det er ligesom om, at jeg med årene, er begyndt at blive ret vild med det. I går faldt jeg over det her køkken af krydsfiner, og jeg elsker det. Er ikke helt sikker på, at jeg kan sige hvorfor?! Der er måske mønstret i træet og træets kontrast til de hvide vægge, men jeg tror, at det kunne have set endnu bedre ud, hvis gulvet var malet hvidt, så træet stod endnu mere ud. Jeg vil dog sige, at man skal være virkelig modig, hvis man får lavet et køkken i krydsfiner, men hatten af for dem, som tør. Kan I lide det?! :-)

Translation: Wood has never been my preferred material, but with the years I’m starting to get quite excited about it. Yesterday I found this kitchen of plywood and I love it. I’m not quite sure why?! It might be the pattern in the wood and the woods contrast with the white walls, but I think it would’ve looked even better if the floor was painted white as well. However, you have to be really brave if you make a kitchen out of plywood, but hats off to those who dare. Do you like it?! :-)

Tatiana.

9 COMMENTS

 • Jeg synes det er super fedt det køkken:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sygt flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Slet ikke min stil – synes faktisk det er hæsligt… men med det sagt så al respekt for folk som tør skille sig ud, og det må man sige de gør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er ikke så meget til træ – og når det endelig skal være, foretrækker jeg mørkt træ. Krydsfiner er sgu modigt, det ville jeg aldrig selv kaste mig ud i :-)

  http://www.stainsofpaint.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Meldgaard Kirkeby

  Jeg ville også male gulvet hvidt. Jeg syntes det er fedt med få elementer af træ, og eller krydsfiner, men dette er ikke helt i min smag. Som sagt ville jeg male gulvet hvidt, så kunne det være den var der!

  xx
  juliekirkeby.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker krydsfiner! Og OSB.
  Det er et virkelig flot og modigt køkken. Jeg giver dig dog ret i at det vil være meget flottere hvis det stod op imod hvide gulve.
  Jeg tror at noget af det jeg godt kan lide er, at det er forholdsvis roligt i strukturen (modsat OSB) og så har det en fin lys farve.
  Jeg drømmer om at udskifte vores laminat gulv i køkken og stue med et helt gulv af krydsfiner. Det skulle være med så få knaster som mulig, for at opnå det rolige udtryk. Jeg tror dog at det er et af de projekter der kun forbliver i drømmene, desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Det er superfedt……. det kunne jeg godt leve med det køkken. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det på samme måde med træ… Det er et lidt stramt forhold! Især til den lyse krydsfinér. Altså, hvis det var mit køkken, ville jeg nok holde køkkenelementer hvide, men gulvet og spisebordet, synes jeg, er rigtig fedt! :-)

  //Nadja
  cinnamonplease.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecillie

  total sejt og anderledes i love it!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: PRINTIC POLAROIDS