VISITING: LINE KRAGMOSE

INDOOR WINDOWS

 photo vind2_zps30d76c62.jpg photo vind1_zpsaf5a73ef.jpg

Showhome / Bo Bedre / The Design Chaser

Noget jeg på det seneste er blevet meget inspireret af, er vinduer indenfor. Det ser simpelthen bare så fint ud, og så giver det jo også et virkelig godt lysindfald, fremfor hvis der bare havde været en almindelig mur. Det behøver jo ikke nødvendigvis være gulv til loft-vinduer som vist på disse billeder, men jeg synes helt klart at de sprossede af slagsen er de flotteste. Jeg tænker det f.eks. kunne være særligt pænt med et vindue i almindelig vindueshøjde mellem et køkken og en stue, så man på den måde skaber et køkkenalrum hvor det er knapt så åbent – men stadig sammenhørende. Ja man hare vel lov at drømme :-)

Translation: Something that has inspired me lately are indoor windows. It’s just so cool and adds more brightness to the home. It doesn’t have to be floor-ceiling windows as showed, but I definitely think that the paned ones are the most beautiful. I think it could look really nice with a normal-high window between a kitchen and a living room. That way you create a family kitchen that is not that open and then again connected in an elegant way. Well I am aloud to dream, right?

Camilla Marie

   

8 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VISITING: LINE KRAGMOSE