BEAUTIFUL BUDGET #3

DOWNTOWN PLUS: -50% PÅ "NOMAD DOT" SOFA

 photo Dias1_zps2286ee8e.jpg

I samarbejde med møbelbutikken Formel A giver Downtown Plus jer mulighed for, til og med søndag d. 23 marts, at købe den originale Nomad DOT sofa til halv pris! Nomad DOT sofaen er designet af den danske møbelproducent 2UP. Vi synes at sofaen er virkelig fin, fordi 2UP har formået at designe en rigtig “flyder”, men med et let og elegant udtryk. Sofaen fåes som set på ovenstående billede, i to forskellige modeller. Begge modeller fåes i 3 forskellige farver og med enten matchende eller orange knapper. For mere info og flere billeder kan I klikke forbi Downtown Plus lige HER og hvis I ønsker at se samt prøve sofaen, kan I tage et smut forbi Formel A på Bredgade 4 i København K.

 photo 87b4d08b-d5d2-42c8-81c7-4e9ae89315dd_zps019834c7.jpg

Sponsoreret indlæg

6 COMMENTS

 • Tine

  De er bare så fine!
  Da jeg kommer fra Aarhus, har jeg ikke lige mulighed for at ‘prøvesidde’ den – har I nogen ide om hvordan de er at sidde i?? Bløde, hårde? Er man tvunget til at sidde ret op og ned? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja de er virkelig lækre, men vi har desværre ingen erfaring med siddecomforten. Skriv eller ring evt. til formel A, så er vi sikre på de vil guide dig på bedste vis :-) Email: mail@formela.dk TLF: 33551000

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Urgh, hvis bare jeg havde et lidt større sofabudget! Jeg elsker tanken om en ‘flyder’-sofa, men den skal naturligvis ikke være for voldsom.. Desværre, ved jeg bare endnu ikke hvor sofaen skal bo, så det kan praktisk talt ikke lade sig gøre, at købe den endnu. Og så er mit budget altså bare lige til et par tusinde mindre.. Øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Karm

  Hvordan kan jeg købe en af dem, er helt vilde med dem…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hej Maria

   Gå evt. ind på FORMEL A lige her, eller prøv at giv dem et ring :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Kan man købe et enkelt modul ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BEAUTIFUL BUDGET #3