WIRE HANGER IDEAS

DIY: STEEL MESH BOARD

 photo board1_zps6f016774.jpg photo board4_zps42676db3.jpg photo board2_zps3eb6644f.jpg photo board3_zps257460e2.jpg Fordelen ved at vi tre om at drive bloggen er, at jeg meget ofte bliver inspireret af de indlæg Camilla Marie og Tatiana ligger op (faktisk er det også ret sjældent, at vi har de samme idéer til, hvad vi vil lave indlæg om), og det er super fedt! Det er efterhånden noget tid siden, at Camilla Marie tippede om hvordan man kunne lave en tavle af rionet/armeringsjern, men idéen fangede mig fuldstændig, og jeg har ikke kunne få den ud af hovedet siden. Når den slags sker, så er der som regel ingen vej tilbage, så nu har jeg langt om længe fået et net hængt op på min væg i soveværelset. Jeg er blevet rigtig godt tilfreds med resultatet, da det tilføjer et råt udtryk til mit meget simple soveværelse, og så er mulighederne for hvad og hvordan ting kan hænges op på det nærmest uendelige. Og når man har en evig trang til at lave om, så er det altså enormt praktisk, at det bare er et par klemmer der skal flyttes lidt på for at skabe et nyt udtryk :-)

Armeringsjernet har jeg købt i Bauhaus til 159 kroner og det er i galvaniseret stål. Det var oprindeligt en maske større både i bredden og i længden, men jeg valgte at save nettet til med en nedstryger, så det passede nogenlunde med størrelsen på det spejl, som det hænger ved siden af. Hvis man vil have et endnu mere råt udtryk, så kan man også vælge at lave tavlen i rionet, som har en mere rusten farve, men så vil jeg nok anbefale at give det en form for lak, så man undgår at rustfarven smitter af på væggen. Jeg overvejede at spraymale nettet sort, men valgte at lade det forblive stålfarvet, så det ikke blev for markant til rummet – men det er i hvert fald også en mulighed, hvis man gerne vil have det mere synligt. Selve nettet hænger bare på to stålhager, der er banket ind i væggen – så det er et projekt, der er ret ligetil. Hvad synes I om det? Var det noget I kunne finde på at smække op på en væg derhjemme?

Translation: My latest DIY project is this board made of steel mesh. I’m really happy about the result, as it adds something raw to my very simple bedroom. A big plus about the board is that the possibilities of what and how things can be hung on it are almost endless, which is really practical when you have a constant urge to change things like I do. I bought the steel mesh at a local builders merchant, adjusted the size and hung it up on my wall – so all in all it is a quite simple project. Do you like it? :-)

Mette.

   

73 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WIRE HANGER IDEAS