VINDEREN AF 1000 KRONER TIL MADE BY U + EN RABATKODE!

LIBRESSE: WIN 100.000 FOR WHATEVER YOU WANT

 photo Dias1_zps450822fb.jpg

I tænker sikkert “Libresse, hva’ dælen laver de på HOMESiCK?” – og I har ret, det passer ikke ligefrem ind på bloggen, men der er altså en større mening bag det her indlæg! ;-) Libresse afholder nemlig den vildeste konkurrence, som I bare ikke må gå glip af, for hvem kunne ikke finde noget at bruge 100.000 kroner (!!) på? Jep, I læste rigtigt: et hundrede tusinde kroner! Fuldstændig vanvittig mange penge, som i hvert fald kunne opfylde mange af vores drømme.

Konkurrencen går ud på, at man på alle Libresse-pakker med konkurrenceetiket, kan skrabe sig frem til en pointkode på 50.000 point. I udvalgte butikker kan man være så heldig at finde pakker med dobbelt point (Fx Bilka i Kolding og Kvickly i Køge), men man kan ikke se det uden på pakken, så det er lige med at vælge rigtigt! Pointkoderne, som man finder på sine Libresse-pakker, registreres lige her – og man kan taste så mange koder, som man ønsker, så det er bare med at købe nogle bind, for at forbedre ens chancer. Man kan også optjene point gennem et spil til smartphone med appen “Libresse Catch”, og hvis man ikke har en smartphone, findes det også i en web version på siden her. Konkurrencen kører frem til uge 14.

I skal selvfølgelig ikke snydes for at se, hvad vi ville bruge 100.000 kroner på, så det er hvad I kan se i collagen ovenover. Vi er dog enige om at en stor del af pengene skulle bruges på rejser og oplevelser, men lidt materielle goder skal der også være plads til. Mette drømmer om sofaen Poeten designet af Finn Juhl, Tatiana om Hans J. Wegners smukke Y-stole og Camilla Marie om Den Spanske Stol af Børge Mogensen.

Og nu er vi ret nysgerrige efter at høre, hvad I ville investere i, hvis I vandt de 100.000 kroner? :-)

Translation: Sorry, this contest is for our danish readers only.

Sponsoreret indlæg

   

3 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

VINDEREN AF 1000 KRONER TIL MADE BY U + EN RABATKODE!