THREE OF MY FAVORITE FLOORINGS

IF I HAD A TERRACE

 photo Dias1_zps5c9b985c.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Vi er vidst ikke de eneste, som fornemmer foråret stille og roligt, for flere af jer har spurgt efter nogle ideer til terrassen. Hvis jeg havde min helt egen altan eller terrasse, så måtte den gerne være indrettet med ovenstående ting! Bare fordi det er udenfor, så behøver man ikke gå ned på udstyr – ellers ender det bare med, at man ikke får den brugt! Man skal nok bare lige sørge for, at ens møbler og andet kan holde til at stå udenfor ;-) Som I kan se, så er stilen enkel og minimalistisk, men rummer stadig en masse hygge. Hvordan ville I indrette jer? :-)

Pssst… har I husket at deltage i vores konkurrence om 1000 kroner (jeps, du læste rigtigt!!) til den overlækre webshop “MADE BY U“?! Hvis ikke, så gør det lige her! Vi trækker en vinder blandt alle kommentarerne tirsdag d. 25 februar.

Translation: Some of you lovely readers have asked for ideas to the terrace. If I had my very own terrace or a balcony, I wouldn’t mind if it looked something like this collage. Simple and minimalistic, but still contains a lot of coziness. You’ll just have to make sure that your furnitures can be outside without problems! ;-) How would you organize it yourselves?!

Pssst… have you remembered to participate in our competition about 1000 DKK to the nice webshop “MADE BY U“? If not, do it right here! We’ll draw a winner from all the comments on February 25.

Tatiana.

8 COMMENTS

 • lovisen

  Fedt med terasse idéer. Er lige ved at flytte til ny lejlighed, og der får jeg en 15 km2 terasse, og kan slet ikke vente med at skulle sidde der og nyde det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan det HAY bord godt holde til at stå ude?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tror måske det er en god ide at stille det ind om natten, men man kan finde bordet som et udendørsmøbel på flere hjemmesider, så går ud fra at det godt kan holde til det?! Men jeg er ikke 100 procent sikker ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Jeg har haft hay-bordet stående ude hele vinteren, og det har ikke taget skade! :-)

   Forresten kunne det være fedt, hvis I lavede flere af denne slags til altaner/terasser! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Forresten, så hedder det vidst tirsdag d. 25 og ikke torsdag :-)
  Rigtig god lørdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som sendt fra himlen! Har lige netop lige skrevet om at min førhenværende fantastiske altan nu ligner en forladt kirkegård og overhovedet ikke passer til resten af lejligheden.

  Jeg har helt klart overvejet citrontræ, men også et oliventræ. Og få gang i mit krydderurtebed. Målet er at der skal være mere liv, mere sjæl og mere hygge! Og så skal jeg forsøge ikke at dræbe planterne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  200kr for en 21cm citrus plante?! :O
  Jeg vil godt slå et slag for LIDL her, som denne uge har citron og appelsin planter til 189.- for en “rigtig størrelse” ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THREE OF MY FAVORITE FLOORINGS