NORDIC DECOR IN SWEDISH APARTMENT

DIY: COPPER TAPE CANDLES

 photo 0255ebdb-495c-41b7-a37d-dd7934fe88e9_zpsa437610e.jpg photo 24d10a59-f726-492e-8a89-b60e7314510a_zps1eb6154d.jpg

Det er sket! Kobberen er omsider rykket ind i mit hjem, og jeg ved godt at jeg er en late-runner, for kobbertrenden er jo ikke ligefrem nogen nyhed, men det er altså SU’ens skyld! Derfor blev jeg også vældigt begejstret, da jeg så idéen her hos Louise, der havde brugt det såkaldte “snegletape” til at pifte sine bloklys lidt op med kobber. Navnet “snegletape” kommer af, at kobbertapen egentlig beregnet til at klæbe på kanterne rundt om krukker, havebede osv. for at forhindre dræbersnegle i at ødelægge og spise det hele. Derfor er det også primært noget man finder i havecentre og den slags. Louise havde købt sit i Bauhaus – men hun havde åbenbart også inspireret andre til at købe tapen, for Kolding-Bauhaus-manden undrede sig meget over, hvorfor så mange pludselig spurgte efter det? For nu var “snegletapen” altså udsolgt. Men heldigvis kom Ebay mig til undsætning og jeg fik klikket 2 meter kobbertape hjem til sølle 34 kroner (der kunne SU’en lige være med!). Jeg har forsøgt mig med tapen på lysene i mine betonlysestager og på kanten af nogle store fyrfadslys, og jeg synes faktisk det fungerer meget fint med et lille “kobber-touch” :-) Dog kan det være lidt svært at få tapen helt glat, men øvelse gør mester.

Kobbertapen kan købes på Ebay lige her.

Translation: I really like the copper trend, but unfortunately I can’t afford to buy everything that I want. Instead I have pimped my candles with some copper tape (or slug tape). It only costs 3,55 GBP for two meters on Ebay, and you can find it right here. I got the idea from the creative blogger Louise.

Mette.

   

8 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NORDIC DECOR IN SWEDISH APARTMENT