YET SOME PRETTY CALENDARS

BONJOUR

 photo 3_zpsdcc595f0.jpg photo 1_zps9888c5ee.jpg

Jeg er ret vild med lyskasserne fra bxxlght. Lyskasser, og så endda med statements, er nok én af de ting, som man enten kan lide eller bare slet ikke kan lide. Siden jeg så dem for første gang på bloggen STONE MUSE, som drives af den smukke Michelle, har jeg flere gange haft dem i tankerne. Jeg synes, at statements er cool, så længe man kan stå inde for dem. Det fede ved netop lyskasserne her er, at man også kan lave sine egne statements. En god måde at få lidt personlighed i sit hjem på! Hvad synes I om dem? :-)

Translation: I like these light boxes from bxxlght. Light boxes, and even with statements, are probably one of those things you either like or don’t like at all. I think statements are cool, as long as one can vouch for them. Do you like them? :-)

Tatiana.

Photobucket

1 COMMENT

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

YET SOME PRETTY CALENDARS