MARBLE

WALKING AROUND THE CHRISTMAS TREE

 photo tree_zps71ca05c8.jpg photo tree2_zpsb0f13c57.jpg photo Untitled_zps4e731c1a.jpg

A Merry Mishap, Romm of Karma, Bo Bedre, Ferm Living, Pinterest

Mange har måske allerede bragt juletræet inden døre, og hvis ikke sker det nok i løbet af weekenden. Derfor tænkte jeg, at det ville være på sin plads med lidt inspiration. Selv er jeg er ret betaget af de utraditionelle juletræsfødder såsom sække, kurve og kasser – det ser da alt for godt ud! Men også den gode gamle “brædder på kryds” løsning synes jeg er skøn. Selvom jeg glæder mig ustyrligt meget til at være med til at pynte juletræ hos mine forældre i weekenden, må jeg sige, at der altså også er noget ret sejt over et råt og upyntet træ :-) Selv har jeg netop købt mig et lille fint juletræ på træfod og sat en fin lyskæde i. Jeg var så heldig at det var sat ned til 49kr i Føtex, bare lige et tip hvis I også vil nå at have et juletræ.

Translation: Some may have already brought in the christmas tree, and for those who haven’t it might happen over the weekend, so thats why I decided to make this inspo post. I like the alternative christmas tree stands as baskets, wooden boxes or the traditional wooden “X”. How is your tree going to look like this year?

Camilla Marie

Photobucket

5 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MARBLE