MAKEUP ORGANIZING

NYBYGGERNE FINALE

Har I fulgt med i tv-programmet Nybyggerne? Jeg har sådan cirka set alle afsnit og er så imponeret over, hvor kreative alle fire par har været. Da programmet startede, fik jeg æren af at lave et visiting indlæg i samarbejde med Louise fra Nybyggerne (se her), hvor vi blev inviteret ind i hende og Jonas’ nuværende hjem. I aften er det så finale, hvor det er seernes stemmer der afgøre, hvilket par der vinder sit drømmehus. Men hvordan har det egentlig været at deltage i tv-programmet?! Louise skriver:

 photo 2_zpsa28461ae.jpg

“I aften er der finale i Nybyggerne og jeg kan slet ikke beskrive hvor meget, jeg håber, at vi vågner op i det blå hus i morgen. Det har været en fuldstændig fantastisk rejse, Jonas og jeg har været på det sidste halve års tid. Fra at stå i et helt råt hus, til i aften at få afsløret, hvem der er den heldige vinder.

 photo 3_zps02efa4b6.jpg

Jeg har lært rigtig meget i processen om både mig selv, om Jonas og om at være håndværker ;-) Helt klart erfaringer jeg ikke vil være foruden. Jeg vil ikke lyve – det har været super hårdt at bygge et hus på ni uger. Det der har presset os allermest, er at vi begge gerne vil gøre tingene perfekt, men det kan man altså ikke, når man fx skal lave et køkken på kun 5 dage.

 photo 4_zpsa5005624.jpg

Tiden er også en af de ting, der har udfordret os. Vi er ikke gået på kompromis med de ideer og tanker, som vi havde hjemmefra og derfor er vi også det par, som har brugt allerflest timer på at arbejde i huset. Vi har regnet ud, at vi ca. har sovet 300 timer på 9 uger. Det er jo ingenting – og bagefter tænker man, hvordan det overhovedet har kunnet lade sig gøre. Men det har været det hele værd! Det har været den vildeste udfordring i mit liv og vi får jo nok aldrig chancen igen, for at stå med et helt råt hus og 350.000 kr., som kunne bruges på lige, hvad vi ville. Vi har helt sikkert skabt det hus, som vi gerne vil bo i de næste mange år.

 photo 1_zps4ceeaee6.jpg

I programmet har vi været kendt som “designer parret” og er ikke blevet anset for at være det mest praktiske par, men vi har skabt et hus, som vi mener, passer til os. Derudover har vi også forsøgt at udfordre måden at tænke hus på. Vi deler nok vandene med huset, men ved afgørelsen håber jeg, at folk vil ligge vægt på vores røde tråd og den gennemgående kreativitet. Vi er ikke blevet inspireret af boligplade eller pinterest, hvilket der bestemt ikke er noget galt i, men vi har virkelig forsøgt at bidrage med noget nyt til boligscenen. Jeg håber selvfølgelig at mange vil sende en blå sms i aften. Ikke nødvendigvis fordi stilen er dem, men fordi det er gennemført.”

Jeg vil slutte indlægget af med at spørge, hvilket hus der er jeres favorit? :-)

Translation: This post is about the danish television programme “Nybyggerne”. If you want to write the interview with one of the competitors, then push the translate button at the top of the blog.

Tatiana.

Photobucket

9 COMMENTS

 • Jeg holder helt sikkert med Anne og Simon, der har det gule hus.. De kører rigtig god stil:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Meldgaard Kirkeby

  Design mæssigt er det helt klart Louise og Jonas. Det er hele er SÅ gennemført, og der er en rød tråd gennem hele huset. Men måske ikke så forfærdeligt funktionsdygtigt.

  Så på funktionaliteten er det selvfølgelig Anne og Simon. Det kan ikke være mere børnevenligt, og funktionsdygtigt end deres dejlige gule hus.

  Hvem der vinder er jeg spændt på, og jeg ved endnu ikke hvem jeg selv skal stemme på. Tænke tænke

  xx
  Julie
  // juliekirkeby.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med det blå hus. Jeg ved ikke om det er der jeg selv ville bo, men det er helt sikkert det der har været mest spændende at følge med i! GO BLUE!! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Gult hus ftw :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg stemmer på Anne og Simon – det gule hus!
  Gennemført, funktionelt og praktisk uden at være kedeligt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Anne og Simon! :) Elsker deres stil!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Blåt eller gult hus, helt sikkert :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina cortez

  Helt klart blåt hus…. det er egne og gode ideer. Anne og Simon har da bygget et pænt hus, men det er ideer som man kan finde i et boligmagasin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Bliver spændende! Håber helt klart at gult hus løber med sejren :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MAKEUP ORGANIZING