NEWS FROM BY LASSEN

VISITING: ESTILO #2

Yay, så er det endelig tid til et kig ind i Carolines hjem igen! Caroline har den hyggelige blog ESTILO, som primært handler om mode og sund mad. Men hun har altså også sindssyg lækker boligstil – masser af personlighed og gennemførte detaljer. Sidste gang så vi soveværelset (her), og i dag gælder det så stuen.

 photo 7_zps50e43360.jpg photo 2_zpse8ed8625.jpg

Hvad er du mest glad for ved din stue?
Lyset. Vores lejlighed er i to plan, og stuen ligger øverst, så det vælter ind med lys hele dagen. Det er ret fantastisk at tilbringe morgenen deroppe eller at se solen gå ned først på aftenen. Bagefter er det også betydeligt lettere at følge med i, hvad der foregår på tv-skærmen.

Hvis det skal være en konkret ting, må det være den industrielle gulvlampe i antik sølv. Jeg blev grøn af misundelse, da min mor købte sådan en lampe for nogle år siden, så der var ikke et øje tørt, da jeg endelig fik fingrene i min egen.

 photo 1_zpse305527a.jpg photo 3_zpsdeb90ff0.jpg

Hvad er dine bedste indretningstips til stuen?
For mig er det allervigtigste, at det er rart at opholde sig i stuen. Den skal være hyggelig og indbydende, og sofaen skal være blød. Jeg har aldrig helt forstået fidusen med de klassiske lædersofaer. Hvor skal man hvile hovedet, når man ser tv-serier om søndagen?

Jeg synes også, det er en god idé, at tænke på mulighederne for opbevaring, når man kigger på møbler til stuen. Det kan vi vist alle sammen bruge mere af. Vores puf er hul indeni, og det er altså et overraskende stort antal dvd’er og brætspil, der kan gemmes af vejen i sådan en fætter.

 photo 6_zps2832366d.jpg

Hvad er dit seneste køb til stuen?
Mit seneste køb er en håndfuld pyntepuder. Et par af dem endte dog med at flytte ind i vores soveværelse, og resten kom retur. Styling af sofaer ser legende let ud i professionelle boligreportager, men det var først, da jeg lånte lidt puder fra soveværelset, at det hele gik op i en højere enhed. Det næste køb må så være en gul plakat og et sort, stilrent ur…

 photo 4_zps54a86c92.jpg photo 5_zpse94ca9fe.jpg

Caroline håber, med dette indlæg, at det kan give en idé om, at man sagtens kan indrette på ny, uden at bruge en formue og uden at tage hele IKEAs sortiment med hjem! Hvad siger I til stuen? :-)

Translation: This is the second post from Carolines home. Last time we got a peep into her bedroom (here) and today we visit the living room. What do you think? If you want to read the interview in english or in another language, push the translate button at the top of the blog.

Tatiana.

Photobucket

9 COMMENTS

 • Jeg synes den ser super fin ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Waow, elsker lampen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Hvor er det fint! Hvor er puderne fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida D

  Det ser ud til at være en helt fantastisk stue. Jeg tænkte på, om hun, eller I, vil afsløre, hvor stuebordet er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt forelsket i både sofabordet og gulvlampen! Det er meget gennemført det hele :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes Victoria

  Ih, hvor er det bare fint, lækkert og enkelt. Og lampen er da alt for sej!

  Men lige til en anden ting – I laver jo simpelthen de lækreste indlæg herinde, og er altid gode til at give en hjælpende hånd. Derfor bliver jeg nu nødt til at spørge: Jeg er gået på jagt efter nogle nye plakater i stedet for mine to nuværende (A3), som jeg har til at hænge i rammer over min reol. Synes efterhånden, jeg har været de sider, jeg lige kunne finde, igennem, men der er endnu ikke dukket de perfekte op. Jeg tænkte derfor, om det var muligt, at I eventuelt kunne hjælpe med et lille råd eller to, til gode sider med fine plakater eller måske endda et lille indlæg? Søger mest efter noget relativt enkelt, gerne sort/hvid, men også med lidt farve og også gerne lidt finurlige.
  Ved selvfølgelig ikke, om det er noget, I vil tage op, men ved simpelthen ikke, hvor jeg ellers lige skal få hjælp til min søgen end fra min favorit bolig blog ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at høre, at vi er din favorit boligblog – og tak fordi du følger med! :-)
   Der findes jo hundredvis af sider, hvor de også sælger plakater. Personligt kigger jeg meget på interiør webshops: kaiku.dk, rum21.se, cahetu.dk, osv. osv. Men er også helt vild med playtype, Kristina Dam og Therese Sennerholt. Kan kun anbefale dig bare at blive ved med at søge, og hvis du kommer til nogle byer, hvor de har plakatbutikker, så tag et kig. På et eller andet tidspunkt, skal den rette nok dukke op – og før eller senere, vil der nok også dukke flere plakat-indlæg op her på bloggen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] og nyt stribet tæppe i stuen, i skoven, Homesick viser billeder fra vores stue, gule efterårsblade, Hr. Kanin på […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEWS FROM BY LASSEN