KITCHEN CRAVINGS

HOME PICS #7 NOMESS COPENHAGEN

 photo 1_zpse13ce4f1.jpg

Nogle af jer husker måske, at jeg var lidt ærgerlig over, at jeg ikke nåede at få købt akryl æskerne fra Søstrene Grene, før de blev udsolgt (igen, igen, igen). Men for en uges tid siden, var Nomess Copenhagen så søde at forære mig disse akryl æsker (TAK!) – og jeg er simpelthen blevet så glad for dem. Kender i brandet Nomess Copenhagen?! Jeg er altså ret stor fan af nærmest alle deres produkter! :-) Ville egentlig have brugt den store klare æske til make-up eller vatrondeller, men jeg var ret træt af min opbevaring af smykker – havde et stativ stående, som slet ikke passede ind i min boligstil – så nu pynter disse æsker inde i mit soveværelse i stedet for. Har to små stående på mit sengebord, til de smykker, som jeg bruger til dagligt, hvor de andre er kommet ned i den store æske, med små æsker i. Der er ikke nogen tvivl om, at disse æsker er bedre kvalitet end fx dem fra Søstrene Grene, da disse er af ren virgin acryl. Det kan mærkes og ses, så selvom man har en tilbøjelighed til at vælge de billigere alternativer, så er disse helt sikkert pengene værd, hvis I spørger mig! :-)

Translation: A week ago I became the happy owner of these acrylic boxes from Nomess Copenhagen. Do you know the brand? I like all their products! :-) My intention was to use it to store make-up and cotton pads, but I was pretty tired of my storage of jewelry, but no more. I’m so happy about these boxes. Good quality and definitely the money worthy, if you ask me! :-)

Tatiana.

Photobucket

6 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KITCHEN CRAVINGS