HOME PICS #8

DIY: CUTE ORIGAMI CHRISTMAS TREES

 photo 8d201b87-dbcb-4903-9b63-f459862cebdf_zpsb9347bf8.jpg

Jeg kunne også have kaldt indlægget for “Verdens billigste julepynt”, for det er sådan cirka, hvad disse papirsjuletræer er – eller origami juletræer, som det så fint hedder. De er resultatet af én ud af de mange overspringhandlinger jeg gør mig for tiden, når jeg egentlig burde få styr på mine eksamensopgaver (igår overspringshandlede jeg f.eks. ved at købe et nyt sofabord i Søstrene Grene, som nogle af jer måske så på vores instagram Homesickblog?) Men anyways, juletræerne her er forholdsvis simple at lave, det eneste de kræver er noget karton og en saks, og så er det ellers bare at følge denne fine opskrift nedenfor, som jeg har lånt fra bloggen My Lifebox. Jeg kan på ingen måde forklare, hvordan jeg har gjort, det er bare at folde løs, og forhåbentlig ender det så ud i juletræer. Hvis I har brug for ekstra hjælp, så har Anna-Rosa også lavet en fin video-guide som I kan finde i hendes indlæg her :-)

 photo 41f2e840-8e2b-4ce1-8459-6b50ad92d219_zpsf8f1d0c3.jpg
Translation: A few days ago I tested my origami skills, and the result were these paper christmas trees. If you wan’t to make something similar just follow the picture-guide made by Anna-Rosa from the blog My Lifebox. She’s also made a great video, if you need more help to make it right – find it here.

Mette.

Photobucket

42 COMMENTS

 • De er virkelig fine, dem må jeg ha’ lavet et par stykker af :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, ikke? Utroligt hvad man kan få ud af et stykke karton. Du må i krig, det er slet ikke så svært :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Så ved jeg hvad, jeg skal lave i eftermiddag :D hvor er de fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er super cool:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har fluks lavet mit eget lille træ og det blev bare SÅ fint! Tusind tak for tut! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er rigtig fint!! Et godt nyt indspart til de traditionelle juleklip og pynt..skal jeg give mig i kasted med til julestue hos familien i weekenden – mon ikke de bliver et hit :-)
  /stylecoded.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja nemlig! Er sikker på at de bliver et hit, for det kan de fleste vist finde ud af :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Har du nogen idé om, hvorvidt det ville fungere i papir? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror måske det bliver for tyndt med papir, men det er da et forsøg værd :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise P

   Kopipapir kan sagtens anbefales.
   For små 14 dage siden lavede jeg 15 stk i almindeligt gråt og hvidt kopipapir. Syntes at de ville blive en smule besværlige at folde i karton, så kastede mig over det almindelige papir, hvilket har fungeret rigtig godt :) Og ja, det er super fin – og billig – julepynt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super, så er det jo afklaret! Men synes nu ikke, at det er noget problem at folde dem i karton ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt genialt … tusind tak for ideen :-) … jeg er i gang med det helt store gør-det-selv-juletræspynt, og dette her er noget selv jeg kan finde ud af :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selv tak – dejligt at du kunne bruge tippet, synes også det var for godt til ikke at dele. Lyder som et fedt projekt du har gang i :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise P

  By the way, denne finske blog har også en (lettere?!) guide:
  http://nurin-kurin.blogspot.fi/2013/11/diy-kuusi-origami.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det smukt! Og billigt ;-)
  Det må jeg simpelthen prøve.
  Tusid tak for tippet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Cool dem på jeg prøve at lave!
  Jeg har allerede lavet stjerner, da jeg fandt strimler med forskellige mønstre i Fakta til 15kr pr pakke (med 48 strimler i hver) – så de ikke bare er kedelig ensfarvet, og er også igang med at flette julehjerter ud af sider fra modeblade :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold da op, det lyder som om der er gang i julepyntsfabrikken hjemme hos dig – fedt! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine! Jeg er egentlig ikke til julepynt, men skal da helt sikkert prøve disse :-)
  Håber ikke at de er for svære.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes ikke de er særligt svære, især ikke hvis man lige ser video-guiden igennem :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare super fine!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary-Liz

  Hvor er de træer søde og enkle. Dem vil jeg anbefale min kreative bekendt på http://www.mariahoffbeck.blogspot.com
  Mary-Liz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  wuhuuu hvor sejt! er helt vildt med designet! Men er det meget vigtigt en siderne er lige lange på papiret, således at det er kvadratisk? Har lige lavet en i normalt papir og den ser lidt sjov ud haha :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ikke om det er vigtigt, men kunne ikke forestille mig, at det man kan folde den rigtigt, hvis papiret ikke er kvadratisk? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] (DIY: ORIGAMI CHRISTMAS TREES | HOMESiCK.) […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] i dag fandt jeg de sødeste DIY juletræer på bloggen homesick . Først tænkte jeg de så lidt svære ud at lave, men jeg klikkede videre til det videolink der […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid Madsen

  Nøøj, hvor er din blog lækker! Faldt helt tilfældigt over den – det var godt nok heldigt. Du er hermed tilføjet til mine favoritter!

  – btw super fed diy, den må prøves(-:

  //Sigrid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er de fine! Mange tak for tippet! :D

  God jul!
  http://theluxuryfactor.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] is one I made myself. I made some trees from paper and put I reindeer necklace in the middle. | Here is a link to how you can make the […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg KAN simpelthen ikke finde ud af at folde den rigtig….
  Det irriterer mig vildt meget….. Det er fasen efter billede 6..
  Både billede og video hjælper ikke… Den folder bare helt forkert :(
  Lidt træls…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Du skal egentlig bare forsøge at få to af de fire firkanter du har foldet i papiret til at ligge ovenpå hinanden. Det gør du ved at folde de to resterende firkanter ind i mellem i hver side. Kan ikke forklare det meget bedre, men hvis du kigger efter, hvordan papiret er foldet på billede syv, synes jeg nu det giver fint mening :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Origami Christmas Trees – Homesick […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] 2 // 3 // 4 // 5 // […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] du har lyst til å prøve noe annet kan du kanskje brette noen hvite origami-juletrær? Fine å ha i vinduet eller som pynt andre […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] du har lyst til å prøve noe annet kan du kanskje brette noen hvite origami-juletrær, eller prøve deg på forskjellige varianter av hvite papirstjerner? Fine å ha i vinduet eller som […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] at jeg vil købe en pakke strimler og lave nogle til det store træ (og i samme ombæring lave nogle af disse), som kommer op i den sidste weekend i december. Da jeg var barn, da kom juletræet først ind (og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOME PICS #8