WHITE CONCRETE MIX

VISITING: LOUISE FRA NYBYGGERNE

Så I boligprogrammet “Nybyggerne” i onsdags? Det gjorde jeg – og jeg skal helt sikkert se det igen i aften! Udover at det bare er et skide godt program, så kender jeg også en af deltagerne, nemlig Louise. Herunder ser I nogle billeder af soveværelset, som Louise og Jonas lavede i sidste uges afsnit. I aften gælder det så badeværelset. Se det på tv2 kl. 20.50.

 photo 5_zps61f07edb.jpg photo 4_zps84b28940.jpg

I forbindelse med Louises deltagelse i “Nybyggerne”, spurgte jeg, om vi måtte få et lille kig ind i hende og Jonas’ rigtige hjem. Det ville hun gerne, så her er der et par billeder og nogle ord om deres boligstil:

Hvem er du?
Mit navn er Louise Holmskov og til dagligt læser jeg en kandidat i Marketing med speciale i sociale medier på Ã…rhus Universitet. Jeg har altid haft en stor interesse for tendenser, om det er indenfor mode eller indenfor interiør. Min kæreste og jeg deltager i TV2’s nye boligprogram ”Nybyggerne”. Muligheden for at kunne indrette et helt hus præcis som man ville, kunne vi simpelthen ikke sige nej til og oplevelsen har været helt fantastisk.

Hvordan vil du beskrive jeres boligstil?
Jeg vil beskrive den stil, vi har i den lejlighed vi bor i i dag, som minimalistisk, industrielt med et strejf af New York. Det er vigtigt for mig at tingene ikke bliver for industrielle og kolde. Derfor er jeg vild med at kombinere ting, så som vores spisebord som er lavet af træller fra et gamlet stillads med nogle farverige billeder på væggen så det ikke bliver for råt.

 photo 2_zps778a30fd.jpg

Hvilke interiørblogs er dine favoritter?
Jeg læser rigtig mange blogs dagligt og elsker den inspiration som det giver. Men en bolig blog, jeg især er vild med, er bloggen The Selby. The Selby besøger forskellige kreative personligheder, som invitere indenfor i deres hjem. Det er vildt inspirerende og så er det en skøn ide at alle de medvirkende svar på små håndskrevne spørgsmål i indlæggende.

Hvilken ting er du særligt glad for i dit hjem?
Vi har fornyeligt fået et skrivebord i vores kælder, som jeg er rigtig glad for. Det er lavet af en billig osb plade, som er malet hvid samt to Hay bukke, som ligeledes er malet hvid og derefter slebet ned. Jeg skal til at skrive mit speciale, og jeg glæder mig til at sidde nede i min lille hule og putte mig med en god kop kaffe.

Dit seneste køb til hjemmet?
Da vi de sidste mange måneder har boet i huset i Nybyggerne og derfor ikke har haft så stor fokus på lejligheden. Så jeg kan faktisk ikke huske, hvad mit seneste boligkøb er, til lejligheden, til gengæld er det, det fedeste at få 350.000 kr. til at købe alle de interiør ting man overhovedet kunne tænke sig!!! Må jo desværre ikke sige hvad det seneste bolig køb til huset har været ;-)

 photo 2_zpsf5741a36.jpg

Dit drømmekøb til boligen?
Jeg drømmer om en dag at kunne pryde mit hjem med Svanen af Arne Jakobsen. Jeg synes det er noget af det smukkeste og mest tidsløse design, der er skabt.

Hvem er din yndlingsdesigner (if.t. bolig-design)? Hvorfor?
Arne Jacobsen selvfølgelig. Men jeg har også en stor passion for belysning og her bliver jeg nød til at sige den industrielle designer Tom Dixon. Han formå at skabe noget tidsløs og samtidig ekstremt moderne indenfor belysning. Jeg er så heldig at have to Tom Dixon lamper hængende over vores spisebord. Men det bliver helt sikkert ikke de sidste, som skal tilføres vores bolig.

 photo 3_zps6ac05c74.jpg

Jeg siger tak til Louise for, at hun ville lege med her på HOMESiCK.nu. Hvis I har lyst til at følge Louise og Jonas’ kreative tanker og udvikling i nybyggerne, eller bare gerne vil se hvad Louise ellers kan byde på, så kan jeg anbefale at tjekke hendes nye blog ud: PANTONE4C :-)

Translation: Today we’re visiting Louise from the danish housing program “Nybyggerne”. The first four pictures are from last weeks program, where Louise and her boyfriend had to make their own bedroom. Tonight they’re going to make the bathroom. The last five pictures are some snaps from her real home. Industrial with a gleam of New York.

Tatiana.

Photobucket

16 COMMENTS

 • totally love this look ; the tree with the lightbulbs ; what a brilliant idea !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækker stol.. Er det teak træ?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stolen er i Valnød træ og fra BoConcept.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Er ret vild med Tom D lamperne. Hvad hedder den model og hvor kan man få fingrene i dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Super fed stil! Billederne i spisestuen er de hjemmelavet? eller hvor kan man få fat på sådan nogle henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line: Tom D lamperne er nogle vi har fået fra Bestseller, hvor Jonas arbejder, så jeg ved faktisk ikke hvor man kan få fingrene i dem.

  Maria: Ja dem har vi selv lavet. Det er bare at finde en masse personlige billeder og få dem trykt i et kvadratisk format. Så har vi fået lavet træ blokke i samme format, med et hul bag i, så de kan hænge. Så bare noget spray lim og så er der billedevæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt indlæg :) Må vidst hellere til at se Nybyggerne ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil vildt gerne se programmet, men har ikke tv, så det kan jo ikke lade sig gøre :) Men dejligt så at kunne se lidt billeder her!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Friis

   Sanne, du kan oprette dig gratis på TV2 play i en måned :) så kan du se det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] af jer har måske læst indlægget om mig på HOMESiCK, hvis ikke kan I finde det lige her. Jeg elsker pigernes blog og synes den er inspirerende hver gang, jeg klikker forbi […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LK

  Hej Louise..

  Jeg elsker idéen med jeres spisebord. Hvis jeg godt kunne tænke mig at få fingrene i noget brugt stillads, har du nogle tips til hvor det kan lade sig gøre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IH hvor er det turkise skrivebord bare pænt – er det hjemmelavet/hvor er det fra??

  xx :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hvor er den hvide stol fra du har ved dit skrivebord?(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej.
  Jeg ved godt det er et gammelt indlæg, men kom lige forbi det igen.
  De der kobber-bukke til skrivebordet, er de hjemmelavede eller hvor er de fra. De er så fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De havde også en super fed stil! Jeg er sikker på at nogle lignende kommer med i den nye sæson af nybyggerne!
  http://daugaards.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det håber vi på – vi sidder i hvert fald klar bag skærmen til at følge med :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHITE CONCRETE MIX