MY LEATHER STRAP MIRROR PROJECT

NEW IN: ERICSSON COBRA

 photo photo_1_zpsafcf46a8.jpg photo photo_6_zps788cbb71.jpg photo cob2_zpseb06b218.jpg photo photo_zps91f6b419.jpg

Dette indlæg kunne ligeså godt have heddet “om et drømmefund og tanker om fastnettelefoni”, men det blev liiidt for langt, ikke desto mindre er det lige præcis hvad det handler om. I alt for mange år har jeg sendt lange blikke efter denne telefon, når jeg en gang imellem er faldet over den på markeder. Som oftest har de været usansynligt dyre (600-700 kr!!) og så har de for det meste været røde, hvilket ikke lige er min farve. MEN så i går, da jeg gik rundt der på Brørup Marked, så jeg pludselig denne telefon og må nok indrømme at jeg havde ret svært ved at skjule min begejstring. Synes den har den smukkeste pastelgrå farve, og så var den virkelig velholdt. At jeg fik mig forhandlet frem til en virkelig god pris, gjorde lige min dag lidt sjovere, og så måtte jeg bare slå til! Jeg får altså helt lyst til at få mig et fastnetabonnement, bare fordi den er så lækker og fordi det kunne være ret hyggeligt :-D

Camilla Marie

Photobucket

5 COMMENTS

 • Vi havde sådan en hjemme, da jeg var ung … da min far kom på plejehjem i 2003 og jeg skulle opsige hans telefonabonnement, var jeg “pisket” til at aflevere den i en TDC butik sammen med de to andre Danmark2 telefoner han havde … man betalte et “lejebeløb” hvert kvartal for hver telefon man havde, så jeg kunne ikke snyde og beholde denne her fede telefon :-( … Tillykke med dit fund :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den fed! :-) Lækkert fund :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er vildt fin! Og prøv lige at tjekke det abonnement du har på tv/net – mit gamle ved Stofa kom i hvert fald med et gratis fastnetnummer (som jge så aldrig kom til at bruge – but still)..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er vildt cool:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den lækker! Har også et eller andet med gamle telefoner og har selv et par eksemplarer. Har også flere gange overvejet at få lavet et fastnet nummer, bare fordi det kunne være sjovt rent faktisk at bruge en af dem :P

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY LEATHER STRAP MIRROR PROJECT