VISITING: LOUISE FRA NYBYGGERNE

GET THE LOOK #11

 photo Dias1_zpse7fd660f.jpg

1: Polka Dots 2: Lammeskind 3: Illustration 4: Opslagstavle 5: Stol 6: Pude 7: Knager 8: Sengetøj

Denne omgang get-the-look er et forsøg på at efterligne et soveværelse, som før er blevet vist her på bloggen og faldt i ret god jord hos jer læsere. Sidste gang soveværelset blev vist, var i Camilla Maries indlæg om de berømte Polka Dots (her), og der kom blandt andet et spørgsmål til illustrationen med hunden. Efter alt for meget søgen, har Mette endelig fundet en forhandler på billedet, nemlig hos Studio Lisa Bengtson. Uden at vide det, så tror jeg desværre, at den lysegrå pude med grantræerne er udgået – og dog, for så fandt jeg den alligevel på en anden hjemmeside i lysegrå nemlig her. Den er dog lige så fin i de andre farver, man kan få den i, hvis I spørger mig. Jeg havde faktisk ret store problemer med at finde et clipboard i kork på nettet?! Og jeg som troede, at det blev det letteste at finde. Så nu blev det altså en fin opslagstavle fra Ferm Living i stedet. Jeg er dog ret sikker på, at man kan få de almindelige clipboards i de fleste boghandlere, papirlagre og andre forhandlere af kontorartikler :-)

Translation: This is an attempt to show you, how to get the look like this bedroom. We’ve shown you the bedroom before, and you really liked it. Last time was the blogpost by Camilla Marie about the Polka Dots (here).

Tatiana.

Photobucket

6 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VISITING: LOUISE FRA NYBYGGERNE